14.5.2021 14:40

Χωρίς self test η επαναλειτουργία των παιδικών σταθμών της Χίου από τη Δευτέρα

Την ερχόμενη Δευτέρα επαναλειτουργούν έπειτα από 2,5 μήνες αναστολής λειτουργίας οι βρεφονηπιακοί σταθμοί που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Νομικού Προσώπου Δήμου Χίου.

Σε δηλώσεις του σε τοπικά Μ.Μ.Ε. ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Γ. Μανάρας σημείωσε ότι το ωράριο λειτουργίας των σταθμών θα είναι από τις 7 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Συνολικά 7 παιδικοί σταθμοί θα φιλοξενήσουν τα παιδιά όπου θα τηρούνται και όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του κορονοιού.

Οι εκπαιδευτικοί και το βοηθητικό προσωπικό θα υποβάλλονται σε υποχρεωτικά τεστ self test ενώ οι μαθητές δεν θα υποβληθούν σε τεστ.

«Το προσωπικό μας υποβάλλεται σε όλα τα προβλεπόμενα τεστ και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ανοίγουμε με ασφάλεια και εύχομαι στην πορεία να συνεχίσουμε έτσι» δήλωσε ο κ. Μανάρας.

Οι εγγραφές για την νέα περίοδο 2021-22 θα διαρκέσουν μέχρι 31 Μαΐου. Οι εγγραφές αφορούν μόνο τη διαδικασία τροφείων και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά. Η αίτηση μέσω ΕΣΠΑ δεν έχει ξεκινήσει αλλά θα ακολουθήσει σε επόμενο στάδιο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ