12.11.2021 9:24

Γιατί να πάνε άδικα τόσα σχολικά γεύματα;

Διαθέσιμες για τη Χίο 1.929 μερίδες φαγητού με το ενδιαφέρον για σίτιση να ανέρχεται σε 1.176 μαθητές

Τη στιγμή που σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, γίνεται «μάχη» για τα σχολεία που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα των σχολικών γευμάτων, στη Χίο τα πλήρη γεύματα που θα διατίθενται στους μαθητές όχι απλά επαρκούν αλλά περισσεύουν κιόλας.

Και αυτό γιατί, οι διαθέσιμες μερίδες φαγητού που θα διαθέσει το Υπ. Παιδείας ανέρχονται 1929 όμως μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει ενδιαφέρον 1.176 μαθητές από τα 8 σχολεία της Χίου που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τα σχολεία: 3ο,4ο, 5ο, 8ο και 9ο Δημοτικό Σχολείο Χίου, το Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Μηνά, το Δημοτικό Σχολείου Βολισσού, το ειδικό Δημοτικό, το Σχολικό κέντρο Καμποχώρων, το σχολικό κέντρο Καρδαμύλων καθώς και το Δημοτικό Σχολείο Νενήτων.

Με δεδομένο ότι περισσεύουν 753 μερίδες φαγητού, μήπως θα πρέπει να εξεταστεί εκ νέου η εισαγωγή και άλλων σχολείων στο πρόγραμμα των σχολικών γευμάτων;

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ