12.9.2022 13:35

Ευτυχία Βλυσίδου – «Αποκαταστάθηκε η φυσική τάξη των πραγμάτων στην εκπαίδευση» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλά χαμόγελα και ελάχιστα κενά

Την ικανοποίησή της για την επιστροφή των μαθητών στα θρανία μακριά από τα σκληρά περιοριστικά μέτρα των δύο προηγούμενων ετών, εξέφρασε μέσα από δηλώσεις της στα τοπικά Μ.Μ.Ε. η Διεύθυντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευτυχία Βλυσίδου.

Όπως επεσήμανε τα κενά είναι σχεδόν μηδενικά στην συντριπτική πλειοψηφία των σχολείων ενώ τα κτηριακά προβλήματα είναι πλήρως διαχειρήσιμα.

Η ίδια εξέφρασε την βεβαιότητά της ότι μέσα στην εβδομάδα όλα τα σχολεία θα ξεκινήσουν να λειτουργούν κανονικά καθότι στα περισσότερα από αυτά έχουν ήδη μοιραστεί τα βιβλία από σήμερα.

«Σήμερα τα σχολεία ζωντάνεψαν και αποκαταστάθηκε η φυσική τάξη των πραγμάτων στην εκπαίδευση. Εφέτος έχουμε περισσότερα χαμόγελα, είναι σχεδόν μηδενικά τα κενά που έχουμε στα σχολεία μας και στη συντριπτική πλειοψηφία έχουμε όλες τις θέσεις καλυμμένες.

Από κει και ύστερα προβλήματα καθημερινά, προβλήματα διαχείρισης κτιριακού είναι θέματα διαχειρίσιμα και θα τα αντιμετωπίσουμε σιγά-σιγά.

Εύχομαι σε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, στις οικογένειές τους και σε όλους μας, στην κοινωνία που είναι ο τελικός αποδέκτης του έργου μας, καλή σχολική χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα .

Να σημειώσω ότι έχουν έρθει τα βιβλία και σε πολλά σχολεία σήμερα θα μοιραστούν τα βιβλία και θα είμαστε έτοιμοι μέσα στην εβδομάδα να ξεκινήσουμε με πλήρες ωράριο διδασκαλίας. Επαναλαμβάνω στη συντριπτική πλειοψηφία των σχολείων μας», δήλωσε η ίδια.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ