7.2.2024 7:30

Ενημερωτικές συναντήσεις για τη γνωριμία με την πύλη δημόσιας διοίκησης Gov. gr

Ο Σύλλογος Αποφοίτων & φίλων Ανδρεαδείου Γυμνασίου και Λυκείων Βροντάδου , βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει  την πραγματοποίηση σειράς ενημερωτικών συναντήσεων για ενήλικες με θέμα τη γνωριμία και την αξιοποίηση της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της δημόσιας διοίκησης  Gov.gr,  στο πλαίσιο του Δικτύου Εθελοντών

Η πρωτοβουλία ανήκει στο μέλος του Συλλόγου κ.Χρυσούλη Άννα ,  οικονομολόγο, λογίστρια και φορολογική σύμβουλο.

Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να δοθούν στους συμμετέχοντες απαντήσεις σε ερωτήματα όπως:

  • Τι είναι η Ενιαία Ψηφιακή Πύλη gov.gr;
  • Ποιος είναι ο στόχος του gov.gr;
  • Ποιες υπηρεσίες περιλαμβάνει;
  • Πώς ταξινομούνται οι υπηρεσίες;
  • Πώς βρίσκετε και αξιοποιείτε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει;

Οι συναντήσεις της ομάδας θα πραγματοποιούνται κάθε 15 ημέρες,  ημέρα Σάββατο και ώρα 05:00 μ.μ. στο χώρο της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου. 

Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10-2-2024 και ώρα 05:00 μμ στο χώρο της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου (είσοδος από την οδό Γεωργίου  Χ"Φρ. Ανδρεάδη 107).

Για τη συμμετοχή θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας που θα προκύψει από  τη συμπλήρωση και αποστολή της  ηλεκτρονικής φόρμας στη διεύθυνση: https://forms.gle/QovRQUYTHrFgj4Jk6

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ