5.11.2020 16:05

Βράβευση 1ου Δημοτικού Σχολείου Χίου με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας

Το πρόγραμμα eTwinning “NotreEurope … Notre heritage” που υλοποιήθηκε στο μάθημα των γαλλικών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χίου βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή και την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας. Με ιδιαίτερη χαρά η δασκάλα των Γαλλικών, Μαρία Μαυροπούλου έλαβε το παρακάτω συγχαρητήριο μήνυμα από την Εθνική Υπηρεσία eTwinning για τη βράβευση του σχολείου με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας:

Αγαπητή Μαρία Μαυροπούλου
1ο Δημοτικό Σχολείο Χίου,

Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning "Notre Europe...Notre héritage ! ". Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.

Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μου
eTwinning Team

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ