7.1.2021 16:24

Ανοίγουν τα σχολεία, βρέθηκαν και τα χαμένα παγούρια... 2 μήνες μετά

Πλήρη ετοιμότητα για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων από την προσεχή Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, δηλώνουν οι Κώστας Καρατζάς και Γιώργος Πατεριμός εκ μέρους του Δήμου Χίου.

Σύμφωνα με τους ίδιους, έπειτα από αναζήτηση 2 μηνών (!) βρέθηκαν και τα περιβόητα παγούρια, δωρεά του Ιδρύματος Λασκαρίδη, και τα οποία θα διανεμηθούν στα σχολεία, μαζί με μάσκες και αντισηπτικά αύριο Παρασκευή.

Επί ποδός βρίσκονται και οι σχολικές καθαρίστριες των δημοτικών και των νηπιαγωγείων, στις οποίες θα παρασχεθεί επιπλέον βοήθεια από τις καθαρίστριες των γυμνασίων και των λυκείων του νησιού αφού προς ώρας αυτά παραμένουν κλειστά.

Αναφορικά με τη διανομή πετρελαίου θέρμανσης ο κ. Καρατζάς επεσήμανε ότι η προμήθειά του έχει ολοκληρωθεί εγκαίρως, ενώ στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθεί και η αγορά 71 τάμπλετ και 5 φορητών υπολογιστών για τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ