3.5.2012 10:27

Τα γνωστά προεκλογικά ‘θα’

«Η βουλευτής Χίου του ΠΑΣΟΚ δημοσιοποιεί την τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου επιστολές της για τους πλημμυροπαθείς που ‘θα’ πάρουν τα χρήματά τους, το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου που ‘θα’ πληρωθεί αυτά που του χρωστούν επί μήνες, κάποιο λιμάνι που ‘θα’ αρχίσει να κατασκευάζεται κάπου. Από κοντά και ο βουλευτής Χίου του έτερου κόμματος του μνημονίου, με αντίστοιχες υποσχέσεις για άμεση ολοκλήρωση έργων και ανάπτυξη.
Το ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν φαίνεται χάσει κάθε επαφή με την εκρηκτική πραγματικότητα που έχουν δημιουργήσει στην αγορά της Χίου.. Και σίγουρα δεν τους βοηθάει να την αποκτήσουν η επιμελής προσπάθεια να αποφύγουν τις ανοιχτές τηλεμαχίες και άλλες συζητήσεις στις οποίες τους έχουμε δημόσια προκαλέσει να παρευρεθούν ως ΣΥΡΙΖΑ Χίου. Προσφεύγουν στην ασφάλεια των μονολόγων των ατομικών συνεντεύξεων τύπου και σε συγκεντρώσεις εσωτερικού χώρου. Χάνοντάς έτσι ακόμη περισσότερο την επαφή με την κοινωνία. Η κοινωνία τους αποστρέφεται, για να υιοθετήσει εκτιμούμε μαζικά την ενωτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για μια άλλη διακυβέρνηση». 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ