3.5.2012 13:30

“Σύμπνοια και επαναδιαπραγματευση του μνημονίου” (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη συμπόρευση των αριστερών δυνάμεων βλέπει ως μοναδική λύση για την έξοδο από το μνημόνιο και την κρίση ο υποψήφιος βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Γ. Θεοτοκάς, ο οποίος μιλώντας στο web tv του «π», ανέφερε ότι την επομένη την εκλογών απαιτείται σύμπνοια στο εσωτερικό της χώρας.

 

«Όλοι μιλάνε, ακόμα και ο κ. Βενιζέλος για απαγκίστρωση από τους όρους του μνημονίου. Είναι πολύ στη μόδα η συγκεκριμένη έκφραση, όμως κανείς από αυτούς δεν εξηγεί τον τρόπο. Απαγκίστρωση από τους όρους του μνημονίου μπορεί να γίνει με κοινή σύμπνοια στο εσωτερικό αλλά κυρίως με κοινή ευρωπαϊκή πορεία.

Πρέπει να επαναπραδιαγματευτούμε τους όρους του μνημονίου και να κοιτάξουμε τα επιμέρους μέτρα. Μόνο έτσι μπορεί να ευνοηθεί η κοινωνία και κυρίως μόνο έτσι μπορεί να έρθει η ανάπτυξη», ανέφερε ο κ. Θεοτοκάς.  

 

Στην ίδια συνέντευξη ο υποήφιος της ΔΗΜ.ΑΡ. αναφέρθηκε και στο θέμα των ανεμογεννητριών λέγοντας ότι:

«Είναι ένα ζήτημα που χρειάζεται συζήτηση. Έχουν τεθεί όμως ένα σωρό ζητήματα σε σχέση με τις ανεμογεννήτριες και πρέπει να εξεταστούν. Λέμε ναι επί της αρχής στην επένδυση Ρόκα, όμως με την προϋπόθεση ότι θα διασφαλιστούν οι περιβαλλοντικοί και τεχνικοί όροι που θα προστατεύουν κυρίως το περιβάλλον».

 

Τα υπόλοιπα στη συνέντευξη που ακολουθεί:

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ