7.5.2012 3:07

Σύγκρουση μέσω FACEBOOK

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ Μ. ΚΟΥΝΤΟΥΡΟΥΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤ. ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ

 
Τα βέλη του κατά του συνυποψήφιού του Στ. Καραβασίλη, εξαπέλυσε μέσω του FACEBOOK, λίγη ώρα μετά το κλείσιμο της κάλπης ο υποψήφιος βουλευτής Χίου, της Κοινωνικής Συμφωνίας Μ. Κουντουρούδας, κατηγορώντας τον για μονόπλευρη προβολή και «πετσώκομα» της προεκλογικής του παρουσίας.
Ο Μ. Κουντουρούδας, στην προσωπική του ιστοσελίδα αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Δεν νιώθω καμία διάθεση ούτε υποχρέωση να ευχαριστήσω τον συνυποψήφιό μου, ο οποίος από την αρχή της προεκλογικής εκστρατείας προσπάθησε με στενό συγγενικό του πρόσωπο να σκιάσει και να σαμποτάρει την υποψηφιότητά μου (αν δει κανείς το video από την επίσκεψή μας στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο Χίου, θα δει και το "πετσόκομμα" μου, ώστε να μην φαίνομαι και να εμφανίζεται το τραγελαφικό ο Διοικητής του Νοσοκομείου ν'απαντά σε "φωνή από το υπερπέραν"...ή όταν ο Χάρης Καστανίδης ήρθε στη Χίο και παρουσίασε τους υποψηφίους, αναρτήθηκε σε blog του φέροντας τις συστάσεις της υποψηφιότητάς του και μόνο...).
Που αντί να κοιτάξει να οργανώσουμε μία κοινή κάθοδο προς τους πολίτες της Χίου, για να καταστήσουμε γνωστή την ύπαρξή του κόμματός μας και των θέσεών του, με έκδοση κοινού φυλλαδίου (που θα ήταν και πιο οικονομικό), που να προβάλλει και τους δύο μας, έδωσε τελευταία στιγμή εντολή για έκδοση ξεχωριστών φυλλαδίων, προκειμένου να προβληθεί (λες και είχε σίγουρη την βουλευτική έδρα...).
 Που αναγκάστηκα να δώσω τουλάχιστον ποσό πεντακοσίων (500) Ευρώ σε μίσθωση TAXI για να περιοδεύσω όλη τη Χίο κάθε ημέρα μόνος μου (με μόνο καλό φίλο και Άνθρωπο τον Δημήτρη Βελλή, οδηγό του, που από καρδίας τον Ευχαριστώ), καθώς νόμιζα ότι ο συνυποψήφιός μου, που είχε δικό του αυτοκίνητο, θα συνεισέφερε σε κοινή μας περιοδεία, όπως είχαμε από την Αθήνα συμφωνήσει».

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ