18.5.2012 12:21

Σκόπιμη διαστρέβλωση των θέσεών μας

Τις τελευταίες ημέρες  υπάρχει συστηματική  προσπάθεια διαστρέβλωσης των θέσεων και προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ από μερίδα των ΜΜΕ.
Στα πλαίσια της  αναγκαίας  ειλικρινούς ενημέρωσης, αποστέλλουμε την δήλωση του Γιάννη Μηλιού, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που απαντά σε συγκεκριμένη και σκόπιμη διαστρέβλωση που αφορά την προτεινόμενη φορολογία των επιχειρήσεων
 
"Το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο προσπαθεί να διασώσει τις καταρρέουσες πολιτικές υπέρ των λίγων, που βυθίζουν την πλειοψηφία της κοινωνίας στην ανέχεια και την επισφάλεια, που σπρώχνουν τη νεολαία στην ανεργία και τη μετανάστευση, χρησιμοποιώντας το τελευταίο όπλο που τους έχει απομείνει: την προσπάθεια τρομοκράτησης της κοινωνίας μέσα από τη διαστρέβλωση των θέσεων της Αριστεράς.
Τρέμουν το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και την προοπτική ενός δίκαιου φορολογικού συστήματος, που θα ελαφρύνει τους πολλούς και  θα επιβάλλει στους έχοντες και κατέχοντες ό,τι τους αντιστοιχεί, για την προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος.
Και «πληροφορούν» τους πολίτες ότι εξαγγέλλουμε «φόρο 1% σε όλες τις μικρές, μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, είτε έχουν ζημίες είτε κέρδη». Για κακή τους τύχη, τους πληροφορούμε ότι εμείς φέραμε στο δημόσιο διάλογο μια πρόταση της ΓΣΒΕΕ, δηλαδή των εκπροσώπων των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που αφορά την αντιμετώπιση της σκανδαλώδους «νόμιμης» φοροαπαλλαγής συγκεκριμένων μεγάλων επιχειρήσεων, που αποκρύπτουν τα κέρδη τους «φουσκώνοντας» τα εισαγωγικά κόστη τους, «αγοράζοντας» σε εικονικά ψηλές τιμές από τις δικές τους off-shore επιχειρήσεις.
Ότι και να κάνουν όμως οι εκπρόσωποι της ολιγαρχίας και των μνημονίων είναι αδύνατο να αποφύγουν την απαξίωσή τους στη συνείδηση και την ψήφο του ελληνικού λαού!"
 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ