4.5.2012 17:12

«Σε τρία χρόνια βγαίνουμε από το μνημόνιο!» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Μ. ΚΟΠΠΑ

Κάλεσμα στο λαό της Χίου να  ψηφίσει πάλι το ΠΑΣΟΚ γιατί πιστεύουν ότι «είναι η  μόνη σταθερή δύναμη που μπορεί να δώσει προοπτική στον τόπο», απηύθυναν η επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο Μ. Κοππά και ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλ. Κλεισσάς, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν δύο μέρες πριν τις εκλογές, με την παρουσία και των τεσσάρων υποψηφίων του κόμματος.

Στοχεύοντας στην ανατροπή του κλίματος με έμφαση στην οικονομία, υποστήριξαν ότι «το ΠΑΣΟΚ παρουσίασε τις προηγούμενες μέρες ένα αναλυτικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, που δείχνει ότι μέσα στα επόμενα τρία χρόνια μπορούμε να βγούμε από το μνημόνιο με μια αναπτυξιακή λογική και μέτρα που θα μας βάλλουν και πάλι  σε τροχιά ανάπτυξης και σταθερότητας».

Αυτό που επείγει τώρα, όπως υποστήριξαν είναι «να αποκτήσουν τη δυνατότητα ολοκλήρωσης των μεγάλων διαρθρωτικών αλλαγών που έχουν ξεκινήσει. Δεν δίστασαν να αναγνωρίσουν κυβερνητικά λάθη και παραλείψεις  που  όπως υποστήριξαν όμως οφείλονται στο βάρος της διαχείρισης της κρίσης και των κυβερνητικών ρίσκων που ανέλαβαν.  

«Τώρα πρέπει να μας δοθεί η δυνατότητα να εφαρμόσουμε  το πρόγραμμα μας για να θωρακιστεί η Ελλάδα και  κυρίως για να διασφαλιστεί η Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Για να μην πάνε χαμένες και να πιάσουν τόπο οι μεγάλες θυσίες του Ελληνικού λαού με μια δημοσιονομική σταθερότητα και αναπτυξιακή πολιτική», τόνισε μεταξύ άλλων η Μ. Κοππά.

Αναφερόμενη στις μετεκλογικές συνεργασίες για κυβερνητική σταθερότητα τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι δεδομένο, αλλά έχει λάβει το μήνυμα του λαού, που ζητάει συναινέσεις και συγκλήσεις.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ