12.6.2012 16:07

«Παρδαλό μόρφωμα ο ΣΥΡΙΖΑ»

ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

 
Σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσαν οι υποψήφιοι του ΚΚΕ, στη σημερινή συνέντευξη τύπου, χαρακτηρίζοντας τον « μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ και παρδαλό μόρφωμα βραχείας κατανάλωσης», που φούσκωσε τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ που απογοητεύτηκε και έχει οδηγηθεί στο ΣΥΡΙΖΑ, στη Χρυσή  Αυγή, το ΛΑΟΣ και τη Ν.Δ, με έμβλημα τον αυριανισμό. Καταλόγησαν δε σε όλες αυτές τις δυνάμεις ενορχηστρωμένη προσπάθεια διαβολής του Κ.Κ.Ε με στόχο να μην μπει στη βουλή, ακόμη και να διαλυθεί.
Με σκληρή γλώσσα ο Σ. Τσιμπόγλου καυτηρίασε την πολιτική των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ, αλλά και τη συμπεριφορά των εφοπλιστών και του κεφαλαίου γενικότερα που οδήγησαν στον αφανισμό την οικονομία, την υγεία, τους επαγγελματίες τη ναυτιλία και τους ναυτεργάτες.                                              Παρουσιάζοντας τους πέντε άξονες του προγράμματος τους  για την επίλυση του των προβλημάτων της περιοχής, τόνισαν ότι « η ναυτιλία είναι μονόδρομος, αλλά  πρέπει να εξυπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες και όχι το κεφάλαιο». Εμμένουν  στη δημιουργία ενός Κρατικού Φορέα  Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, δεν απεμπολούν  το δικαίωμα δουλειάς, την  υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας, την εκπαίδευση των ναυτεργατών, την εφαρμογή πολιτικής που θα διασφαλίσει σταθερές σύγχρονες φτηνές συγκοινωνίες και απαιτούν την τη ναυπήγηση Ελληνικών πλοίων σε Ελληνικά ναυπηγεία. Παράλληλα, απαντώντας στην στείρα πολιτική που μας οδηγεί να γίνουμε γκαρσόνια  σε μια περίοδο που ο τουρισμός πεθαίνει, επαναφέρουν ως παράγοντα πληθυσμιακής επιβίωσης τη δυνατότητα  αξιοποίησης των πλούσιων ενεργειακών πόρων της περιοχής μας.
 
Σ.Τσιμπόγλου
«Ο Κοτσακάς και οι άλλοι»
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής του Κ.Κ.Ε  υποψήφιος βουλευτής του Κ.Κ.Ε  και εναντίον στελεχών του ΠΑΣΟΚ που έχουν προσχωρήσει στο ΣΥΝ, μεταξύ των οποίων και ο Α. Κοτσακάς.
«Κοτσακάς, Ραυτόπουλος, Φωτόπουλος, Χωραφάς και άλλα τέτοια μπουμπούκια του συνδικαλισμού και της πολιτικής ζωής, που ορισμένοι είναι υπόδικοι ή την έχουν γλυτώσει με δικαστικά πραξικοπήματα, προσπαθούν να παρέμβουν στις εξελίξεις γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζεται ως μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ. Το εργατικό λαϊκό κίνημα έχει την πείρα να αντιληφθεί το μασκάρεμα αυτού του παρδαλού πράγματος που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ- Κοινωνικό Μέτωπο».

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ