5.6.2012 16:01

Ολομέτωπη επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Για τεχνητή πόλωση που δημιουργούν από κοινού Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, ο καθένας για τα δικά του συμφέροντα έκαναν λόγο τα στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στα τοπικά ΜΜΕ, ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

 

Όπως υποστήριξε στην εισήγησή του ο Οδ. Βουδούρης, εχθρός της ΔΗΜ.ΑΡ. είναι τόσο οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές που μας οδήγησαν στο Μνημόνιο όσο και η ανεύθυνη όπως τη χαρακτήρισε στάση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

 

«Μερικές φορές πιο επικίνδυνος είναι ένας εν δυνάμει σύμμαχος που έχει μια ανεύθυνη στάση από έναν δηλωμένο αντίπαλο», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της Β` Αθηνών και επίσημος καλεσμένος των υποψήφιων της Χίου Οδ. Βουδούρης.

 

Σε ότι αφορά το διακύβευμα των εκλογών τα στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ. τόνισαν ότι ο τόπος έχει ανάγκη από μία σταθερή πολιτική που δεν θα βάλει τη χώρα σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες.

 

«Για εμάς η λογική στάση φαίνεται ότι εκφράζει  τη γενικότερη βούληση του κόσμου, που πιστεύει ότι διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι η διασφάλιση  αυτού του τρίτου δρόμου, που συνδέει τις αλλαγές με την ασφάλεια του κόσμου και της χώρας μας», κατέληξαν οι ίδιοι. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ