17.5.2012 15:58

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου για τις επιθέσεις από το ΚΚΕ

 
Η ενωμένη αριστερά απάντηση στην απόπειρα ανασυγκρότησης των δυνάμεων του μνημονίου
Το αποφασιστικό βήμα που έκανε ο λαός με την ψήφο του έχει τρομοκρατήσει όσους έχουν επενδύσει στην μετατροπή της Ελλάδας σε μια χώρα χωρίς εργασιακά ή άλλα δικαιώματα, μια χώρα που θα είναι εύκολος στόχος για όσους εποφθαλμιούν τον φυσικό της πλούτο και την χωρίς όρια εκμετάλλευση των ανθρώπων της.
Ο λαός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει το έργο του, δίνοντας στην αριστερά τη δύναμη για να μετατρέψει την αντίσταση του  στις καταστροφικές πολιτικές του μνημονίου σε μια κυβερνητική πλειοψηφία για την κοινωνία και τις ανάγκες της.
Αυτή είναι η επιθυμία και η ελπίδα ενός ολοένα και μεγαλύτερου μέρους της ελληνικής κοινωνίας.
Και προφανώς είναι αυτό που εμπνέει την πολύ μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου που υποστηρίζει την αριστερά, ανεξαρτήτως κόμματος.
 Παντού στην Ελλάδα και στη Χίο.
Ο κόσμος αυτός είναι αποφασισμένος να ενώσει τις δυνάμεις του, να συναντηθεί για να αντιπαρατεθεί με επιτυχία σε όποια συσπείρωση υπέρ της αδιέξοδης πολιτικής του μνημονίου επιχειρηθεί.
 Είμαστε σίγουροι ότι τη συνάντηση αυτή προσδοκά και ο κόσμος του ΚΚΕ, ψηφοφόροι αλλά και μέλη που έχουν δώσει μάχες μέσα από τις γραμμές του, και σήμερα απογοητεύονται από την απόπειρα να τους κρατήσουν μακριά από μια τόσο κρίσιμη αναμέτρηση.
 Είμαστε σίγουροι ότι απορούν μαζί μας από το μπαράζ των τελευταίων ανακοινώσεων της ηγεσίας του ΚΚΕ Χίου που επιτίθενται στον ΣΥΡΙΖΑ.
 Επειδή γνωρίζουν ότι τώρα είναι η στιγμή για να ηττηθούν και να περιθωριοποιηθούν από τους αγώνες μιας δημοκρατικής και δημιουργικής πλειοψηφίας οι απέναντι, αυτοί που ευθύνονται για την χωρίς προηγούμενο επίθεση στον κόσμο της εργασίας.
Δεν είναι η στιγμή για να επιτίθεσαι σε αυτούς που είναι δίπλα, σε αυτούς που επιμένουν να σε προσκαλούν να συμμαχήσεις για να ολοκληρωθεί η ανατροπή ενός μαύρου για τη χώρα μετώπου.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ