3.5.2012 13:50

“Να τολμήσουμε την αλλαγή”

• ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ

Αντιμνημονιακό στίγμα έδωσε στη συνέντευξη που παραχώρησε στον «π», ο υποψήφιος βουλευτής της «Κοινωνικής Συμφωνίας» Στ. Καραβασίλης, εξαπολύοντας παράλληλα τα πυρά του προς τα δύο μεγάλα κόμματα, κατηγορώντας ευθέως για ψευδείς προεκλογικές δηλώσεις με μοναδικό στόχο την ψηφοθηρία.

 

Ο ίδιος μάλιστα χαρακτηρίζοντας την εκλογή αναμέτρηση της Κυριακής, ως την πιο κρίσιμη από τη μεταπολίτευση και μετά κάλεσε τον κόσμο να αφήσει τα διλλήματα στην άκρη και να τολμήσει να θέσει στο περιθώριο όσους έφεραν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση.

 

«Αυτές οι εκλογές δεν είναι κρίσιμες, επειδή ο λαός καλείται να εκλέξει τους αντιπροσώπους του σε μία δύσκολη συγκυρία. Είναι κρίσιμες γιατί θα πρέπει να αποφασίσει αν τελικά θα νομιμοποιήσει τα μέτρα λιτότητας που μας έφεραν ως εδώ.

 

Τα πράγματα αυτή τη φορά είναι συγκεκριμένα. Είναι συγκεκριμένα μέτρα και συγκεκριμένα ονόματα που έχουν επιλέξει να μας οδηγήσουν προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση.

 

Όλα όσα υποστηρίζουν προεκλογικά και τα δύο μεγάλα κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, είναι σε πλήρη αντιστοιχία με όσα μέτρα έχουν υπογράψει και τα οποία θα εφαρμοστούν από τις εκλογές και μετά», ανέφερε ο ίδιος.

 

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του Στ. Καραβασίλη

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ