27.4.2012 16:46

"Μπορώ και βλέπω τον κόσμο στα μάτια" (ΒΙΝΤΕΟ)

ΨΗΦΟΣ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Να μην υποκύψουν οι πολίτες στον προεκλογικό εκβιασμό περί ακυβερνησίας της χώρας, εάν στις εκλογές της 6ης Μαΐου δεν εκλεγούν τα κόμματα που στηρίζουν το Μνημόνιο κάλεσε τους πολίτες ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «Κοινωνικής Συμμαχίας» Χάρης Καστανίδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στο δημαρχείο.
Ο κ. Καστανίδης έφτασε στο νησί και μαζί με τους υποψήφιους της Κοινωνικής Συμμαχίας στη  Χίο, Στ. Καραβασίλη και Μ. Κουντουρούδα περιόδευσαν σε χώρους δουλειάς καθώς και στην Απλωταριά.
Κατά την συνέντευξη Τύπου ο κ. Καστανίδης χαρακτήρισε την σημερινή πολιτική συντηρητική, η οποία οξύνει τη φτώχεια και την ύφεση, με αποτέλεσμα να μην μπορεί η χώρα μας να επιστρέψει στην ανάπτυξη.
Όπως σημείωσε η «Κοινωνική Συμμαχία» προτείνει μια συγκεκριμένη δέσμη ριζοσπαστικών ιδεών, τη λεγόμενη πολιτική των ισοδυνάμων, μέτρα σχεδιασμένα στα πλαίσια της ελληνικής πολιτικής που θα μπορούν να καταργήσουν τα μέτρα του Μνημονίου και δεν θα θίγονται τα μεσαία και χαμηλά στρώματα.
Από εκεί και πέρα, ο Χ. Καστανίδης είπε πως οι Έλληνες δέχθηκαν εκβιασμούς το τελευταίο διάστημα, ενώ υποστήριξε πως εκβιασμό δέχονται και τώρα, για το καθεστώς ακυβερνησίας που λένε κάποιοι πως θα υπάρξει μετά τις εκλογές. «Η κοινωνική συμμαχία ζητά από τον κόσμο να δώσουμε μια μάχη για να άρουμε το αδιέξοδο. Αυτή τη στιγμή εφαρμόζεται μια λανθασμένη πολιτική. Αυτό που κρίνεται σε αυτές τις εκλογές είναι αν θα εφαρμοστεί το μνημόνιο ή αν ακολουθώντας τη δική μας ολοκληρωμένη πρόταση θα αποδεσμευτούμε από την εφαρμογή του μνημονίου» είπε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος απαντώντας σε σχετικό ερώτημα δήλωσε ότι μπορεί να κοιτάζει τον κόσμο στα μάτια γιατί ότι κοινωνικό διασώθηκε από την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ αυτό ήταν εκείνο που επέβαλαν και δημιούργησαν τα στελέχη της Κοινωνικής συμμαχίας κι υποστήριξε ότι « το κακό δεν ήταν ότι έγινε ο μηχανισμός στήριξης αλλά η αναθεώρηση του τόσες φορές σε βάρος της κοινωνικής πολιτικής».

Watch live streaming video from stavroswebtv at livestream.com

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ