27.4.2012 9:43

“Η τυφλή αγανάκτηση δεν οδηγεί ποτέ σε λύση” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μ. ΚΟΥΝΤΟΥΡΟΥΔΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ “Π”

 

Τους ιδιαίτερους δεσμούς του με τη Χίο καθώς και τις αναγκαίες πολιτικές παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν προκειμένου η χώρα να βγει από το οικονομικό και κοινωνικό τέλμα που έχει περιέλθει, ανέλυσε σε συνέντευξή του στον «π», ο υποψήφιος βουλευτής της «Κοινωνικής Συμφωνίας», Μάρκος Κουντουρούδας.

 

«Η Χίος ήταν πάντα μία πρόκληση για εμένα. Είναι τόπος καταγωγής αλλά και τόπος που δείνει ερεθείσματα και επιδράσεις. Είναι τιμή να εκπροσωπείς αυτόν τον κόσμο.

Η Χίος έχει αρκετά προβλήματα τα οποία γνωρίζω εδώ και 40 χρόνια», ανέφερε στην εισαγωγή του ο ίδιος.

 

Ο κ. Κουντουρούδας αναλύοντας το προεκλογικό κλίμα, εντόπισε κλίμα αγανάκτησης και απογοήτευσης το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο θα πρέπει να αποτελέσει μία δημιουργική αρχή για επανεκκίνηση πολιτικών, κοινωνικών και οικονομικών θεσμών.

 

«Μία τυφλή αγανάκτηση δεν οδηγεί ποτέ σε λύση. Η εμπλοκή στα κοινά θα μας οδηγήσει στη διέξοδο. Η κοινωνική συμφωνία είναι ένα νέο κόμμα. Είναι όμως σαφές ότι εκπροσωπεί ένα ρεύμα και μάλιστα πολύ δυνατό που υπήρχε μέσα στο ΠΑΣΟΚ και το οποίο διαφωνούσε με το μνημόνιο.

Δυστυχώς στο ΠΑΣΟΚ είχε επικρατήσει το νεοφιλελεύθερο ρεύμα. Δεν εισακουστήκαμε και πλέον δεν μπορούσαμε να συνυπάρξουμε κάτω από την ίδια στέγη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουντουρούδας.  

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ