17.5.2012 16:50

Η ΔΑΠ-ΝΦΚ για το αποτέλεσμα των εκλογών (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ" ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ Ν.Δ.

 

Για την εκλογική νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις χθεσινές φοιτητικές εκλογές, μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του «π» το μέλος της παράταξης Δημήτρης Λέκκας, ο οποίος ανέφερε ότι παρά τις λασπολογίες που δέχτηκαν όλη τη χρονιά και παρά τις δυσκολίες που εμφανίστηκαν τελικά η φοιτητική παράταξη της Ν.Δ., κέρδισε ακόμα μία φορά την εμπιστοσύνη των φοιτητών.

«Ένας στους δύο φοιτητές στήριξαν την προσπάθειά μας όλο το χρόνο και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό αλλά πολύ περισσότερο για τη διαχρονική υποστήριξή τους. Ο στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή δηλαδή οι 240 ψήφοι, τελικά επιτεύχθηκε αφού λάβαμε 243 ψήφους.

Θέλω να καταγγείλω όμως εκείνα τα παραταξιακά στελέχη που με υβριστικά συνθήματα και με καδρόνια στα χέρια απείλησαν το βράδυ των εκλογών τα στελέχη της ΔΑΠ.

Ως δημοκρατική παράταξη είμαστε υπέρ των εκλογών που οδηγούν προς την αλλαγή πορείας και τον πολιτικό πολιτισμό και ενάντια σε κάθε είδους βιαιότητες που απειλούν τη σωματική μας ακεραιτότητα.

Ήμασταν και θα είμαστε αυτοί που θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης, στο πλευρό του κάθε φοιτητή, κάθε ώρα και στιγμή. Ευχαριστούμε όλους για τη στήριξή τους»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ: 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ