27.4.2012 16:29

Γ. Τούσσας: Ψήφος για ισχυρό ΚΚΕ

Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΧΙΟ

«Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις, καθοριστική είναι η ψήφος για την ενίσχυση του ΚΚΕ, ώστε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα να βρεθούμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που είπε την αλήθεια στον ελληνικό λαό»  είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γ. Τούσσας.
Ο κ. Τούσσας βρέθηκε σήμερα στη Χίο και μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ στο νησί επισκέφθηκαν το νοσοκομείο, την ΑΕΝ Μηχανικών, τον Οίκο Ναύτη και άλλους χώρους δουλειάς.
Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ ζήτησε καθαρή ψήφο στο κόμμα του κι εξέφρασε τη διαπίστωση ότι μεγάλο μέρος από τα εργατικά στρώματα έχουν γυρίσει την πλάτη σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ενισχύοντας τη δύναμη του ΚΚΕ.
«Σε αυτές τις εκλογές κρίνεται η γραμμή συσπείρωσης ανάμεσα στο λαό και τα μονοπώλια» τόνισε ο κ. Τούσσας, αναφερόμενος παράλληλα στην αύξηση της ανεργίας στη μείωση των μισθών των συντάξεων και σε όλα τα αντιλαϊκά μέτρα με τα οποία σήμερα βρίσκονται αντιμέτωποι οι πολίτες.
Ο ίδιος αναφορικά με τις απεργιακές κινητοποιήσεις των ναυτεργατών και τις δηλώσεις Σαμαρά «τέλος πια στις απεργίες στους καταπέλτες» ήταν κατηγορηματικός «Όσο συνεχίζεται αυτή η αντεργατική πολιτική οι ναυτεργάτες και το εργατικό κίνημα θα είναι στους δρόμους. Είναι ανιστόρητοι αν πιστεύουν ότι με απειλές, με διώξεις και εκβιασμούς, μπορούν να αναστείλουν το εργατικό κίνημα», κατέληξε.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ