30.4.2012 19:25

Επίσπευση έκδοσης οικοδομικών αδειών

«Οργώνει» το νησί, γνωρίζοντας τα προβλήματα του ο υποψήφιος βουλευτής με της «Κοινωνικής Συμφωνίας», Μάρκος Κουντουρούδας. Ήδη επισκέφτηκε τον Άγιο Μάρκο στο Βροντάδο, τη Δασκαλόπετρα, τα Καρδάμυλα, τη Λαγκάδα και τη Συκιάδα, όπου είχε πολύωρη ανταλλαγή απόψεων με τους κατοίκους της περιοχής.
Σε ανακοίνωση του έμφαση δίνεται στην κατάσταση του οδικού δικτύου από Μερσινίδι μέχρι Καρδάμυλα, ζητώντας την άμεση αποκατάσταση του οδοστρώματος, και στην καθυστέρηση, ακόμα και 15 μήνες, της έκδοσης αδειών οικοδομής στους παραδοσιακούς οικισμούς, καθώς η αρμοδιότητα αυτή βρίσκεται στις αρχαιολογικές υπηρεσίες της Λέσβου.
«Από τη στιγμή που η Χίος διαθέτει Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, θα ήταν χρήσιμο και επωφελές να αναληφθεί η σχετική αρμοδιότητα ή να υπάρξει αίτημα συγκρότησης σχετικού διοικητικού κλιμακίου, που είτε θα έχει έδρα είτε θα μεταβαίνει στη Χίο για αυτό το σκοπό».
     

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ