24.4.2012 14:23

Έκπληξη με τον οργανωτικό υπεύθυνο

ΜΑΡ. ΖΑΝΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΓΓ. ΓΛΑΒΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗ.ΣΥ. ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΟ ΤΟΝ Κ. ΠΑΪΔΑ

Με δυο υποψηφίους θα «παραταχθεί» το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Χίο, αφού κρίνεται ότι δεν προσθέτει κάτι ιδιαίτερο η προσθήκη «ξενόφερτων» απλά για να δοθεί η αίσθηση της πληρότητας. Ο συνταξιούχος πλοίαρχος Μάρκος Ζαννίκος και ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός του ΟΑΕΔ και ηλεκτρολόγος Αγγ. Γλαβάς από την Καλαμωτή έχουν λάβει την έγκριση από την κεντρική κομματική οργάνωση και ήδη έχουν ριχτεί στην προεκλογική μάχη.
Η έκπληξη έρχεται από τον ορισμό του πρώην δημοτικού συμβούλου, Κ. Παϊδα, ως οργανωτικού υπεύθυνου της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Χίο, με απόφαση της Ντ. Μπακογιάννη και ως εκ τούτου συντονιστή του εκλογικού αγώνα στο νησί.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ως την τελευταία στιγμή καταβάλλονται προσπάθειες να πεισθεί ο πρώην δήμαρχος Ιωνίας, Γ. Κλιαμενάκης, να μετέχει στο ψηφοδέλτιο, ο οποίος, παρά τη στενή σχέση του με τον Σ. Τσίφτη, συνεχίζει να επιθυμεί την αποστασιοποίηση του από τα κοινά

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ