19.7.2023 9:31

Η "Μικρά Αγγλία" απόψε στο Περιβόλι

Η Κινηματογραφική λέσχη Χίου σε συνεργασία με το Keos magazine προβάλλουν την "Μικρή Αγγλία" του Παντελή Βούλγαρη με αφορμή την τρίτη έκδοση του περιοδικού Keos με θέμα τις άγνωστες ιστορίες του ωκεανού. 

Αυτή την Τετάρτη 19 Ιουλίου στις 21:00 στο Perivoli


Μικρά Αγγλία

Δραματική/Ελλάδα/2013/160’

Σκηνοθεσία: Παντελής Βούλγαρης

Σενάριο: Ιωάννα Καρυστιάνη

Πρωταγωνιστούν: Πηνελόπη Τσιλίκα, Σοφία Κόκκαλη, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μάξιμος Μουμούρης, Αννέζα Παπαδοπούλου, Βασίλης Βασιλάκης

Διακρίσεις: 6 Βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου 2014

Στην Άνδρο της δεκαετίας του ’30, η Μίνα, σύζυγος ναυτικού που λείπει διαρκώς σε ταξίδια, παντρεύει την κόρης της Όρσα με το νεαρό καπετάνιο και πλοιοκτήτη Νίκο Βατοκούζη και όχι με τον ορφανό υποπλοίαρχο Σπύρο Μαλταμπέ με τον οποίο είναι ερωτευμένη. Όταν όμως ο τελευταίος γίνει περιζήτητος καπετάνιος, θα παντρευτεί τη μικρότερη κόρη της Μίνας, τη Μόσχα, αναστατώνοντας έτσι επικίνδυνα την οικογενειακή καθημερινότητα.

Ο Παντελής Βούλγαρης μεταφέρει στο σινεμά το βιβλίο της Ιωάννας Καρυστιάνη, σ’ ένα συγκινητικό, θεαματικό, απολαυστικό δράμα εποχής.

Είσοδος: 5€.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ