19.10.2018 12:05

Υποβάθμιση των συνεδριάσεων του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου

 

Τη δυσαρέσκεια τους ως προς την προχειρότητα που αντιμετωπίζει το ΝΠΔΔ τις συνεδριάσεις του εκφράζουν με ανακοίνωση του τα μέλη της ΛΑΣ Δήμου Χίου.

Στην ανακοίνωση αναφέρουν:

«Με αφορμή τη συνεδρίαση της 18ης Οκτωβρίου 2018, η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χίου έχει να παρατηρήσει ότι τόσο σοβαρά θέματα όπως ο νέος οργανισμός ή ο κανονισμός λειτουργίας του Νομικού Προσώπου ή το εκτός ημερησίας που παραλάβαμε το απόγευμα της 17ης-10-2018,είναι απαράδεκτο να στέλλονται τελευταία ώρα.

Συγκεκριμένα:

  • Ώρα αποστολής του ΟΕΥ 2:10 μ.μ. της 17ης-10-2018.
  • Θέμα χρησιδανείου για το Ιωνικό Κολυμβητήριο (σχέδιο σύμβασης) χωρίς εισήγηση.

Καταγγέλλουμε το γεγονός αυτό, καθώς και ότι μη τηρώντας κανένα κανόνα ορθής διοίκησης επιβεβαιώνονται ότι λειτουργούν με αδιαφανείς διαδικασίες.

Σημειώνουμε επίσης ότι κάθε σχέδιο ΟΕΥ δίνεται και στο συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων για να κατατεθεί η γνώμη του και να καταγραφεί.

Για το ίδιο το σχέδιο σύμβασης θα έπρεπε τόσο το Νομικό Πρόσωποόσο και η ανάδοχος εταιρεία να μας εξηγήσει κάποια σημεία του, ενώ δεν γνωρίζουμε καν αν αυτή έχει κληθεί να το πράξει.

Αυτός ο ΟΕΥ φαίνεται ότι περιορίζεται και ακολουθεί τη μιζέρια των εποχών και δεν συνάδει καθόλου με την ανάδειξη του ΝΠΔΔ όπως πολλές φορές μας έχει παρουσιάσει.

Θεωρούμε ότι πρέπει να αποσυρθούν τα θέματα αυτά και να υποβληθούν σε επόμενη συνεδρίαση με την ανάλογη σημασία που οφείλουν να έχουν, αφού συζητηθούν  και ενημερωθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι «, καταλήγει η ανακοίνωση της ΛΑΣ Δήμου Χίου.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ