23.8.2019 14:36

Τραβά μοναχικό… δρόμο

Αφήνει άλλους να μιλούν γι' αυτόν 1 εβδομάδα πριν την ανάληψη των καθηκόντων

Στην απόφαση να διοικήσει μακριά και πέρα από κάθε είδους συνεργασία φαίνεται ότι οδηγείται ο συνδυασμός Μουτζούρη.

Οι προσπάθειες συνδιοίκησης με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Χριστόφα έπεσαν στο κενό με αποτέλεσμα ο νέος Περιφερειάρχης να καλείται να διοικήσει την Περιφέρεια με ίδιες δυνάμεις, κάτι που απομένει να φανεί αν τελικά θα στεφθεί με επιτυχία.

Ο προβληματισμός επικεντρώνεται κυρίως στο γεγονός ότι το κάθε στέλεχος της πλειοψηφίας θα πρέπει να επιφορτιστεί με πολλαπλούς ρόλους ώστε να καλυφθούν όλες οι κενές θέσεις στις επιτροπές.

Διαρροές από τους υφιστάμενους

Ένα επιπλέον στοιχείο που συνηγορεί ότι τελικά ο νέος περιφερειάρχης δεν θα συνεργαστεί με κανέναν, αποτελούν οι διαρροές και οι δηλώσεις στελεχών του συνδυασμού ότι η νέα περιφερειακή αρχή μπορεί να διοικήσει από μόνη της χωρίς καμία απολύτως βοήθεια.

Χωρίς κανείς να γνωρίζει αν αυτά τα λεγόμενα δεσμεύουν τον συνδυασμό Μουτζούρη ή όχι, η εικόνα που τελικά έχει περάσει προς τα έξω – επί του παρόντος- είναι η εικόνα ενός συνδυασμού που ο καθένας πράττει και λέγει αυτοβούλως, απουσία μάλιστα του επικεφαλής του συνδυασμού που έχει και τον τελικό λόγο.

Τα έχουν βρει μεταξύ τους;

Στον ίδιο μοτίβο, αυτό δηλαδή της έλλειψης επικοινωνίας, κινούνται και οι σχέσεις των τοπικών περιφερειακών συμβούλων με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι τρεις εκλεγμένοι της Χίου μάλλον δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους, αφού έχουν επιλέξει να κινούνται κατά μόνας και όχι σαν ομάδα. Άλλωστε κάθε άλλο παρά τυχαίο μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι κατά την πρόσφατη ορκωμοσία της Ν.Δ. ο νέος Περιφερειάρχης έφθασε στο Ομήρειο συνοδευόμενος μόνο από τον Παντελή Μπουγδάνο, με τον Παντελή Βρουλή να επιλέγει να εμφανιστεί στο πλευρό του… Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ