Αυτοδιοίκηση

19/7/17 21:18

τελ. ενημ.: 20/7/17 11:21

«Τι συμβαίνει και δεν εμφανίζετε τα στοιχεία της ανακύκλωσης;»

Με αναπάντητα ερωτήματα έμεινε για ακόμη μία φορά ο Δημοτικός Σύμβουλος Στέλιος Καμπούρης που πάνω από 3 μήνες ζητά επίμονα από τη Δημοτική Αρχή να παρουσιάσει τα στοιχεία για την πορεία της ανακύκλωσης στη Χίο.

«Ή μας υποτιμάτε σε τόσο μεγάλο βαθμό ή κάτι άλλο συμβαίνει», ανέφερε ο Στέλιος Καμπούρης για να λάβει ως απάντηση από τον Δήμαρχο, για ακόμη μία φορά, τη δέσμευση ότι θα παρουσιαστούν στο επόμενο Δ.Σ. από τον αντιδήμαρχο Γ. Μπελέγρη.

Παράλληλα ο Στ. Καμπούρης ζήτησε εξηγήσεις για το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «π» που εμφανίζει  απορριμματοφόρο του Δήμου να τοποθετεί ανακυκλώσιμα υλικά μαζί με τα κοινά απορρίμματα.

«Σε ότι αφορά στο δημοσίευμα του «π» πρέπει να ξέρετε ότι αυτό έγινε όταν ήταν σε εξέλιξη οι απεργιακές κινητοποιήσεις. Αυτό που είχα πει από την αρχή ήταν ότι προτεραιότητά μας είναι τα σύμμικτα απορρίμματα που δημιουργούσαν πρόβλημα. Δυστυχώς πολλοί συμπολίτες μας κι επαγγελματίες έβγαζαν ανακυκλώσιμα και τα πετούσαν γύρω- γύρω. Πολύ καλά λοιπόν έκαναν οι εργαζόμενοι και πέταξαν τα ανακυκλώσιμα και πολύ καλά έπραξε και ο πρόεδρος που ζήτησε το μάζεμά τους. Ήταν μία δυσλειτουργία του συστήματος, αυτό που συνέβη», ανέφερε ο Μανώλης Βουρνούς. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση