15.10.2018 16:16

Τι σου κάνουν οι εκλογές… Καλύπτει Τσάκο ο Βουρνούς!

Άφεση αμαρτιών, περιοριζόμενος να χαρακτηρίσει τις απόψεις του συμβούλου του Γ. Τσάκου ως «προσωπικές», δίνει ο Μαν. Βουρνούς. Η ως τώρα σιωπή του δημάρχου, που ακολούθησε την τοποθέτηση του κ. Τσάκου στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και δηλώσεις του στον Real Fm, υποδήλωνε την πρόθεση κάλυψης του συμβούλου του, η οποία επικυρώθηκε από μια ολιγόλογη ανάρτηση του στο fb.

Εκεί ο δήμαρχος αιτιολογεί ως «προσωπικές» τις απόψεις Τσάκου, οι οποίες έχουν μορφωθεί ανάλογα με τις εμπειρίες του στα ταξίδια σε όλο τον κόσμο, και αντί διαγραφής ή επίσημης αποδοκιμασίας … τα ρίχνει στον Λαμπρινούδη.

Συνήθης τακτική

Η τακτική Βουρνού να μην αποδοκιμάζει δημοσίως ενέργειες συνεργατών του επαναλαμβάνεται όλο και συχνότερα όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές. Πρόσφατα αιτιολόγησε τη ρουσφετολογική τακτική Καραμανή να μοιράζει αγαθά που προορίζονταν για πρόσφυγες σε τοπικά σωματεία. Το επαναλαμβάνει με την εκκωφαντική σιωπή του να αποδοκιμάσει την τακτική της διοίκησης της ΔΙΑΝΟΧ να μεταχειρίζεται ως καθεστώς τις απευθείας αναθέσεις σε ομάδα εργολάβων, ορισμένοι από τους οποίους εμπίπτουν στο στενό κύκλο του δημάρχου.

Το πράττει και τώρα, δίνοντας απόλυτη κάλυψη στο ύφος των απόψεων Τσάκου. Στο δρόμο προς τις εκλογές ο Μαν. Βουρνούς δείχνει να αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει περιθώρια
άλλων απωλειών και επομένως δείχνει απρόθυμος να πατάξει τα κακώς κείμενα στις τάξεις της δημοτικής αρχής του.

Η δήλωση

Αναλυτικά το σχόλιο του Μαν. Βουρνού για τις δηλώσεις Τσάκου:  

«Οι απόψεις του Δημοτικού Συμβούλου κου Γεωργίου Τσάκου, όπως εκφράστηκαν πρόσφατα σε ΜΜΕ, είναι προσωπικές και δεν απηχούν επ’ ουδενί την άποψη του συνδυασμού της Πρωτοβουλίας. Ο καπετάν Γιώργης έχει ταξιδέψει και έχει ζήσει σε όλο τον κόσμο για δεκάδες χρόνια, μορφώνοντας τη δική του άποψη για ορισμένα ζητήματα, ανάλογα με τις εμπειρίες του. Η πολιτική απαξίωση και καταδίκη ανάλογων δηλώσεων, όπως του επικεφαλής της αντιπολιτευσης και επίδοξου υποψηφίου βουλευτή κ. Λαμπρινούδη, έγινε φανερή στην ψηφοφορία του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου της Χίου, όπου οι σύμβουλοι της Πρωτοβουλίας, αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου υπερψήφισαν την ομόφωνη απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.»

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ