Αυτοδιοίκηση

6/2/18 12:01

τελ. ενημ.: 6/2/18 12:01

Τελικά έγινε σιωπηρή δωρεά στην «Κιβωτό» το Αίπος;

Πέρασε πάνω από ένας χρόνος όταν σηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων για την πρόθεση εξαγοράς μέρους του χωριού του Αίπους, ιδιοκτησίας «Προμηθευτικής» από την «Κιβωτό», έπειτα από διαθέσιμη δωρεά. Βρονταδούσοι εν ενεργεία ή … απόστρατοι αυτοδιοικητικοί δημιούργησαν κλίμα αποτροπής της συμφωνίας, προβάλλοντας σειρά επιχειρημάτων, τα οποία δεν υπολόγισαν μια – δυο λεπτομέρειες.

Λεπτομέρεια πρώτη: η αδυναμία της «Κιβωτού» να ανταποκριθεί στην αποπληρωμή των μισθωμάτων που αρχικώς συμφωνήθηκαν για την εγκατάσταση της στο Αίπος.

Λεπτομέρεια δεύτερη: οι περιορισμένες αντοχές της «Προμηθευτικής» δίχως το … βαρύ πυροβολικό των υπολογισμένων εσόδων της.

Επαρκές χρονικό διάστημα μετά το ναυάγιο της αγοράς, έπειτα από δωρεά, η «Κιβωτός» αδυνατεί να καταβάλει στην «Προμηθευτική» το παραμικρό, στην ουσία εκλαμβάνει – και καλά κάνει;- την παραχώρηση του δημοτικού χώρου ως δωρεά. Το ερώτημα είναι γιατί οι υπεύθυνοι αιρετοί δεν περνούν πια στο … παρασύνθημα. Να βγάλουν την πρίζα από την «Προμηθευτική» και να καταρτίσουν ένα νέο συμβόλαιο δωρεάν παραχώρησης χρήσης του χώρου από την «Κιβωτό» επ’ αόριστον. Αφού τους … μύριζαν οι 350.000 ευρώ της δωρεάς, άλλη λύση δεν προβάλει πλέον στον ορίζοντα. Εκτός κι αν ο πρόεδρος της «Προμηθευτικής», Στρ. Γδύσης, έχει κρυφό λαγό στο καπέλο του και μας τον κρύβει… 

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση