5.7.2017 10:47

Στους δρόμους οι εργαζόμενοι του «Βοήθεια στο Σπίτι»

Τη στήριξή του στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι» εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Χίου.

Οι εργαζόμενοι του προγράμματος διεκδικούν την αναγνώριση των συμβάσεων όλων των εργαζομένων σε αορίστου χρόνου, αφού εργάζονται ανελλιπώς επί 15 συνεχόμενα χρόνια έχοντας προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ και καλύπτοντας πάγιες και δειαρκείς ανάγκες. Επιπλέον διεκδικούν την υλοποίηση της δέσμευσης της κυβέρνησης για οριστική λύση του εργασιακού τους ζητήματος και άμεση νομοθετική ρύθμιση για τη λύση της πολύχρονης εργασιακής τους «ομηρίας».


«…έχουμε ΟΛΟΙ υποχρέωση να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στην παροχή της Κοινωνικής φροντίδας και προστασίας σε όλους τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και να προστατεύσουμε τους εργαζόμενους που απασχολούνται για πολλά χρόνια στο πρόγραμμα αυτό»,
αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ