2.8.2019 10:03

Στο επίκεντρο σύσκεψης στο Υ.Ε.Ν. οι Οινούσσες

Δυναμική αρχή με εξωστρέφεια και διεκδίκηση από τον νέο Δήμαρχο Οινουσσών Γιώργο Δανιήλ

Δύο σημαντικά ζητήματα αυτό της δημιουργία Σχολής Σωστικών Μέσων στις Οινούσσες αλλά και η αύξηση των απευθείας συνδέσεων με τον Πειραιά βρέθηκαν στο επίκεντρο σύσκεψης του νέου Δημάρχου Οινουσσών Γιώργου Δανιήλ με τον νέο Υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη.

«Τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη συνάντησα χθες στο ΥΕΝ για να εκθέσω τα ζητήματα, που αφορούν το νησί μας και να τον προσκαλέσω να επισκεφθεί κι επίσημα την ακριτική κοιτίδα της ναυτοσύνης.

Ως Δήμαρχος ναυτικού τόπου επέλεξα να εκκινήσω τις επαφές με τη νέα Κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη από τα ζητήματα της ναυτικής εκπαίδευσης, που μας απασχολούν και να θέσω παράλληλα τις δικές μας προτεραιότητες για την ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού.

Στη συνάντηση μας τίμησε με την παρουσία και συνδρομή του ο συμπατριώτης μας Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γεώργιος Δ. Πατέρας, ο οποίος επιδεικνύει θερμό ενδιαφέρον, ενώ η αντιπροσωπεία της νέας δημοτικής αρχής πλαισιωνόταν από τους εκλεκτούς συνεργάτες δημοτικούς συμβούλους κ. Γιάννη Γ. Λυγνό και Σταύρο Δ. Χατζησταύρου.

Η ανταπόκριση του Υπουργού ήταν θετική και εκτίμησή μας είναι ότι σύντομα θα σημειωθεί πρόοδος τόσο στα ζητήματα της Σχολής Σωστικών και της επισκευής του κτιρίου της ΑΕΝ, όσο και της αύξησης των απευθείας συνδέσεων με τον Πειραιά καθ' όλη τη διάρκεια του έτους», ανέφερε ο κ. Δανιήλ.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ