30.5.2017 10:50

Στη μέση του πουθενά η ανθρωπιά μας!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Ανακοίνωση σχετικά με τις πρόσφατες αποφάσεις του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και των τοπικών αρχών (Δήμου- Περιφέρειας - Βουλευτών) για εγκατάσταση νέας δομής στη θέση 18, εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Χίου. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά: 

"Μπροστά στο να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της ΕΕ και των συμμάχων της, Δημοτική και Περιφερειακή Αρχή μαζί με τους τοπικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, με την ένοχη σιωπή των παραπληρωματικών τους δυνάμεων, ΠΑΣΟΚ κ.λπ, προχώρησαν στην εφαρμογή της τελικής λύσης σε σχέση με τους πρόσφυγες και μετανάστες!

Επιλογή του 18ου χιλιομέτρου με τις ακραίες συνθήκες διαβίωσης στις οποίες δε ζουν ούτε τα ζώα το χειμώνα, γι αυτό και οι βοσκοί μας μεταναστεύουν για να τις αποφύγουν.

Και όλα αυτά για να μη συγκρουστούν με το πρόβλημα, με τα παιχνίδια που παίζονται μπροστά στις Γερμανικές εκλογές και αφορούν στον περαιτέρω εγκλωβισμό των προσφύγων στο νησί και στη χώρα, να μην απαιτήσουν μονομερείς ενέργειες προστασίας και των προσφύγων- μεταναστών και των νησιών και της πατρίδας μας.

Έτσι προωθούν όλοι αυτοί οι λάτρεις της καπιταλιστικής ανάπτυξης το προφίλ του νησιού μας σε παγκόσμια κλίμακα. Ως νησί στίγμα στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, που αντιμετωπίζει τους πρόσφυγες και μετανάστες ως απόβλητα!

Για να συμπληρωθεί η ανθρωπιά τους και για να είναι τα σώματά τους και παραγωγικά, εκτός από πειθαρχημένα, ας τους βάλουν να σπάνε πέτρες, προσφέρεται η περιοχή και ας τις κουβαλούν και μέχρι την κορυφή της "Βίγλας", ώστε οι νέοι Μακρονησιώτικοι Παρθενώνες να προστεθούν στον πολιτισμό μας και να ικανοποιηθούν και οι Χρυσαυγίτες, εν δυνάμει ψηφοφόροι εκτός από μαντρόσκυλα του συστήματος!

Το να επαναλάβουμε για άλλη μια φορά τις θέσεις μας για τη μετακίνηση των προσφύγων από το νησί και από τη χώρα το βρίσκουμε πλέον κουραστικό, άλλωστε ο ρεαλισμός της υποταγής κυριάρχησε για άλλη μια φορά και τα συμπεράσματα πλέον σηματοδοτούν τη σύγχρονη ιστορία του νησιού!"

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ