27.11.2023 14:51

Στα Αρμόλια ο βρεφονηπιακός σταθμός της νότιας Χίου; - Βίντεο

Αυτό το σενάριο εξετάζει η νέα δημοτική αρχή σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Ξενάκη

Το σενάριο της δημιουργίας νέου βρεφονηπιακού σταθμού στη νότια Χίο, αυτή τη φορά στα Αρμόλια, εξετάζει η νέα δημοτική αρχή του Γιάννη Μαλαφή, σύμφωνα με τα όσα επικαλέστηκε δημόσια ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννης Ξενάκης, στο πλαίσιο δηλώσεών του στα τοπικά Μ.Μ.Ε..

Ο κ. Ξενάκης, αναφερόμενος στην αναγκαιότητα της δημιουργίας νέου βρεφονηπιακού στη νότια Χίο, επεσήμανε ότι η απερχόμενη δημοτική αρχή, υπέγραψε χρησιδάνειο με την ΕΜΧ με στόχο τη δημιουργία βρεφονηπιακού στο Πυργί στο ακίνητο του παλιού ελαιοτριβείου, αφού η λύση της δημιουργίας σταθμού στη Βέσσα, αποδείχθηκε ότι έχει αρκετούς περιορισμούς.

Ο αντιδήμαρχος έκανε λόγο για καθυστερήσεις με ευθύνη των αντιπολιτεύσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο Χίου, σημειώνοντας ότι ένας από τους όρους του χρησιδανείου είναι ότι αν μέσα σε 3 χρόνια δεν έχουν ξεκινήσει εργασίες στο παλαιό ελαιοτριβείο του Πυργίου τότε το κτίριο θα πρέπει να επιστραφεί στην Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ