2.4.2021 9:37

«Σε ρόλο Λουδοβίκου ο Δήμαρχος Χίου»

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Χίου

Το «κράτος είμαι εγώ», μας είπε σε ρόλο Λουδοβίκου, ο δήμαρχος Χίου, αρνούμενος να απαντήσει σε ερωτήσεις που ετέθησαν από τις αντιπολιτεύσεις, συνεπικουρούμενος από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, καταπατώντας και οι δύο τον κανονισμό του δημοτικού συμβουλίου, στο άρθρο 3, που προβλέπει τη σχετική διαδικασία.

Με πολιτικό θράσος και αχαρακτήριστο πολιτικά ύφος, για τον πρώτο τη τάξει πολίτη του δήμου, αρνήθηκε κάθε απάντηση τόσο ο ίδιος, όσο και οι αντιδήμαρχοί του, γράφοντας τους θεσμούς για τους οποίους κόπτεται στα παλιά του τα παπούτσια. 

Κατανοούμε βέβαια την αδυναμία του να απαντήσει, να κρύβεται με «ψευτομαγκιές» πίσω από τα δεκανίκια του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου που έχει κάνει λάστιχο τον κανονισμό, αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο στην πλειοψηφία του σώματος του δημοτικού συμβουλίου. 

Σε ό,τι μας αφορά ως Λαϊκή Συσπείρωση, τον ρωτήσαμε τι προτίθεται να κάνει με τα σχέδια της κυβέρνησης για το στρατόπεδο συγκέντρωσης των προσφύγων-μεταναστών στο Θόλος τα οποία εξελίσσονται, πότε θα δοθούν τα χρωστούμενα χρήματα στους εργαζόμενους της καθαριότητας για τα γάλατα, καθώς και τι έχουν πράξει με την κτηματική υπηρεσία του δημοσίου, προκειμένου να νομιμοποιηθούν αυθαίρετες κατασκευές σε μια σειρά περιοχές της παραλιακής ζώνης με δεδομένες τις ημερομηνίες που λήγουν.

Επειδή, όπως λέει και ο ίδιος ο δήμαρχος και η μη απάντηση είναι απάντηση, καταλάβαμε!!!

Πλάτες στην κυβέρνηση και στην εγκληματική της πολιτική, για να περάσει τα κέντρα φυλακές της ΕΕ, στα παλιά τους τα παπούτσια τα αιτήματα και οι ανάγκες των εργαζομένων του δήμου, πλήρης αδιαφορία για την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας στο παραλιακό μέτωπο. 

Πιάσανε πάτο και συνεχίζουν, ας μην τρέφουν όμως αυταπάτες, θα συνεχίσουμε κι εμείς κι αφού σπέρνουν ανέμους, θα θερίσουν θύελλες. 

Ο νεποτισμός και οι Λουδοβίκειες λογικές δεν θα περάσουν.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ