11.7.2017 17:14

«Σε 2 ημέρες θα έχουμε καθαρίσει την πόλη»

Την διαπιστωτική πράξη απόλυσης των 48 συμβασιούχων εργαζομένων της Υπηρεσίας Καθαριότητας και την επαναπρόσληψή τους μέσα από νέα σύμβαση που λήγει στις 31 Μαρτίου του 2018, υπέγραψε το μεσημέρι της Τρίτης ο Μανώλης Βουρνούς.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι από τα ξημερώματα της Τετάρτης οι 48 συμβασιούχοι που όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα απείχαν από την εργασία τους εξαιτίας της συμμετοχής τους στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΠΟΕ- ΟΤΑ, επιστρέφουν κανονικά στην εργασία τους. «Εκτιμάμε ότι σε 2 ημέρες η πόλη θα έχει καθαριστεί πλήρως και οι κάδοι τόσο των οικιακών απορριμμάτων όσο και οι κάδοι ανακύκλωσης θα αδειάσουν τελείως», ανέφερε στον «π» ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γ. Μπελέγρης.

Παράλληλα ο Δήμος ετοιμάζεται να αποστείλει αίτημα προς το ΥΠ.ΕΣ. προκειμένου να εγκρίνει 36 προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων στην Υπηρεσία οι οποίοι θα προσληφθούν με κριτήρια ΑΣΕΠ. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ