Αυτοδιοίκηση

13/1/18 13:51

τελ. ενημ.: 14/1/18 13:50

Ρήγμα στο προεδρείο- Δεν αποδέχεται την ψηφοφορία ο Β. Μυριαγκός

«Ευτελίζεται ο θεσμός του Δημοτικού Συμβουλίου με τέτοιες διαδικασίες. Υπάρχει ένα αποτέλεσμα και κανείς δεν μπορεί να αναιρέσει την ψήφο του»

Για διαδικασία που ευτέλισε τελικά τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου έκανε λόγο σε συνέντευξή του στον «π» ο αντιπρόεδρος του Σώματος Βασίλης Μυριαγκός, υπογραμμίζοντας ότι αναγνωρίζει μόνο την πρώτη ψηφοφορία.

«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο κανονισμός επιτρέπει μόνο μία ψηφοφορία. Λέει ο κανονισμός ότι γι’ αυτό το οποίο ψηφίζει κάποιος δεν μπορεί να το αναιρέσει αν το μετανιώσει και ισχύει αυτό το οποίο ψήφισε. Έγινε λοιπόν μία πρώτη ψηφοφορία που έδειξε ένα αποτέλεσμα. Είτε άρεσε είτε όχι αυτό ήταν το αποτέλεσμα. Αυτά τα οποία ακολούθησαν το ξαναλέω ευτελίζουν τον θεσμό του Δ.Σ.», σημείωσε.

Οφείλουμε να είμαστε δίπλα στους κατοίκους του Χαλκειούς

Ερωτώμενος ο κ. Μυριαγκός για την απόσταση που κρατά πλέον ο Μανώλης Βουρνούς από τους κατοίκους του Χαλκειούς και τον αγώνα που δίνουν σημείωσε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο οφείλει να είναι δίπλα στους κατοίκους του χωριού.

«Ειλικρινά με εξέπληξε η στάση του Δημάρχου γιατί περίμενα, αφού είχε εισηγηθεί ο ίδιος το θέμα να βγει μία ομόφωνη απόφαση. Τώρα ο τρόπος με τον οποίο θα πήγαιναν τα μηχανήματα του Δήμου στο Χαλκειός ήταν κάτι που θα μπορούσε να αποφασιστεί κι εκτός μικροφώνων», προσέθεσε. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση