20.5.2017 11:54

«Ψήφισα την πρόταση της διαπαραταξιακής, όχι του Βουρνού»

Ο ΒΑΣ. ΜΥΡΙΑΓΚΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΙΧΜΕΣ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΩΝΟ

Άμεση ήταν η τοποθέτηση του Β. Μυριαγκού στους υπαινιγμούς του Πολ. Λαμπρινούδη ότι με την στάση του διαφοροποιείται από τις αποφάσεις του συνδυασμού της αντιπολίτευσης και θέτει ουσιαστικά εαυτόν εκτός παράταξης.

Όπως ίδιος με επιστολή του αναφέρει: "Ψήφισα την πρόταση της διαπαραταξιακής επιτροπής, και όχι του Μανώλη Βουρνού Δημάρχου Χίου, στην οποία συμμετείχαν και άλλα τρία μέλη από την παράταξη  μου «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΟ». Μετά από τρεις μήνες επίπονης εργασίας και την σύμφωνη γνώμη όλων των παρόντων μελών της διαπαραταξιακής επιτροπής, συνέταξα το πόρισμα μαζί με άλλο συνάδελφο μου.

Είχα υποχρέωση να τιμήσω την υπογραφή μου, την δουλειά μου καθώς και την ομόφωνη άποψη όλων των μελών της διαπαραταξιακής επιτροπής.

Αυτό ακριβώς έκανα και ψήφισα στο Δημοτικό Συμβούλιο το πόρισμα όπως κατατέθηκε», δηλώνει χαρακτηριστικά, ενώ αφήνει και αιχμές για τον επικεφαλής του συνδυασμού για τον οποίο υποστηρίζει ότι: «η υπευθυνότητα, η συνέπεια λόγων και έργων είναι δύσκολες έννοιες για τον κ. Λαμπρινούδη, ο οποίος έχει αντιλήψεις και πρακτικές παλαιοτέρων εποχών. Όλοι μας κρινόμαστε καθημερινά».

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ