7.3.2019 14:13

Ψέματα της ΔΕΥΑΝΧ για το «ράβε- ξήλωνε» στο Θόλος

Η διοίκηση της εταιρείας τώρα επικαλείται λάθος πληροφόρηση από υπάλληλο για τα όσα ανέφερε σε βάρος του ιδιώτη εργολάβου

Πολλαπλά εκτεθειμένη βρίσκεται η διοίκησης της ΔΕΥΑΝ Χίου αφού όχι μόνο είπε ψέματα για το «ράβε- ξήλωνε» στο Θόλος αλλά σκόπιμα πληροφόρησε λάθος τον «π», ρίχνοντας την ευθύνη για τα μπαλώματα στη νέα άσφαλτο του Θόλους στον εργολάβο που είχε αναλάβει την τοποθέτηση υδρομετρητή στην περιοχή.

Με τη σειρά του η ανάδοχος εταιρεία «Πυλώνας» επικοινώνησε με τον «π» σημειώνοντας ότι το έργο δημοπρατήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 2018 και συμβασιοποιήθηκε στις 29/3/2018.

«Το έργο με εντολή της ΔΕΥΑΝ Χίου δεν εκτελέστηκε το καλοκαίρι εξαιτίας των αφαλατώσεων. Η ίδια η εταιρεία ζήτησε το καπάκι που θα τοποθετηθεί να είναι φτιαχτό και όχι του εμπορίου με αποτέλεσμα να κοπεί το οδόστρωμα. Πρέπει να γίνει γνωστό σε όλους ότι η εταιρεία δεν ανέλαβε καμία απολύτως πρωτοβουλία. Εκτελεί εντολές της ΔΕΥΑΝ Χίου ακόμα και στα χρονοδιαγράμματα. Αν ο πρόεδρος της εταιρείας, όπως μας ενημέρωσε, πληροφορήθηκε λάθος από υπάλληλο της ΔΕΥΑΝΧ τότε δεν ευθυνόμαστε εμείς», ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας στον «π».

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ