30.5.2019 13:20

Προσλήψεις Πυροφυλάκων στον δήμο Χίου

 

Από αύριο μέχρι και τις 6 Ιουνίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέτουν αίτηση στο πρωτόκολλο του δήμου Χίου για την προκήρυξη πυροφυλάκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ. Χίου έχει ως εξής:

 

«Ο Δήμος Χίου σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 368/2019 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: 6ΝΘΡΩΗΝ-ΒΝΜ), ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τη φύλαξη των πυροφυλακίων του νησιού, συνολικού αριθμού δέκα εννέα (19) ατόμων, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων και ειδικότητες:  

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΥΕ ΦΥΛΑΚΩΝ (ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ)

10

ΕΩΣ 3 ΜΗΝΕΣ

ΥΕ ΝΥΚΤΟΦΥΛΑΚΩΝ (ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ)

8

ΕΩΣ 3 ΜΗΝΕΣ

ΔΕ ΟΔΗΓΟΥ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟΥ

1

ΕΩΣ 4 ΜΗΝΕΣ

 

  • Για το κλάδο ΥΕ Φυλάκων και Νυχτοφυλάκων δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα. Από τους ενδιαφερόμενους θα ζητηθεί κατάθεση βεβαίωσης οφθαλμιάτρου για την ικανότητα όρασης.
  • Για τον κλάδο ΔΕ οδηγών Βυτιοφόρου απαιτούνται:

 

α) Ισχύουσα επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ΄(C ) κατηγορίας.

β) Οποιοσδήποτε απολυτήριος τίτλος σχολικής μονάδας Δευτεροβάθμιας ή Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής ανεξαρτήτως ειδικότητας ή απολυτήριος τίτλος υποχρεωτικής εκπαίδευσης (απολυτήριο τριταξίου Γυμνασίου ή για τους υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο Δ ημοτικού σχολείου) ή ισοδύναμο απολυτήριο τίτλο κατώτερης Τεχνικής Σχολής του Ν. Δ. 580/1970 ή απολυτήριο τίτλο Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του άρθρου 1 του ν. 2817/2000 της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής και αντίστοιχη εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών, μετά την απόκτηση των παραπάνω αδειών οδήγησης αυτοκινήτου.

γ) Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ).

δ) Κάρτα Ψηφιακού Ταχογράφου Οδηγού, η οποία να είναι σε ισχύ.  

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 45 ετών.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Χίου (Δ/νση: Δημοκρατίας 2 τηλ:2271350809 και 2271350823) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 31/05/2019 έως και 06/06/2019»

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ