15.6.2017 10:18

Προ των πυλών οι μετασεισμικές δονήσεις Κάρμαντζη

Σε τεντωμένο σχοινί επανέρχονται οι σχέσεις Χρ. Καλογήρου και Στ. Κάρμαντζη. Η πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Χίου να απορροφήσει ο ίδιος όλους τους κραδασμούς από την προκλητικά άνιση αντιμετώπιση της Χίου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων δεν ήταν, ως φαίνεται, αρκετή για την Χρ. Καλογήρου να εκχωρήσει ρόλο και αρμοδιότητες στο χωρικό συνεργάτη της.

Η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι της οργής προστέθηκε από τη χθεσινή επίσκεψη της Επιτρόπου Περιφερειακής Ανάπτυξης. Η αδυναμία παρουσίας στη Χίο της περιφερειάρχη δεν σήμαινε την ευνόητη αντικατάσταση της από τον αντιπεριφερειάρχη Χίου, ο οποίος δεν ενημερώθηκε καν και θεωρήθηκε σκόπιμο η Περιφέρεια να εκπροσωπηθεί από τον προϊστάμενο της Διαχειριστικής Αρχής, Γ. Πλακωτάρη, ένα υπηρεσιακό στέλεχος.

Η νέα ... παρασπονδία ενόχλησε περισσότερο τους μουτζαχεντίν του Σταμάτη, 5 από τους περιφερειακούς συμβούλους, οι οποίοι ήδη από χθες το μεσημέρι του ζητούν να σταματήσει το ρόλο του αποδέκτη όλων των σφαλμάτων της περιφερειακής αρχής και να πράττει πια κατά πως νομίζει ότι εξυπηρετούνται καλύτερα και τα συμφέροντα του νησιού και η αξιοπρέπεια του θεσμού.

«Σεβόμαστε τις συνθήκες που επικρατούν στη Λέσβο. Μόλις οι πληγές στο γειτονικό μας νησί επουλωθούν, η περιφερειάρχης θα λάβει όλα τα μηνύματα ότι δεν πρέπει να θεωρεί κανέναν μας δεδομένο», έλεγε στον «π» περιφερειακός σύμβουλος Χίου. «Όσο η Χριστιάνα παίζει με τις υπολείψεις μας, θα παίζει κορώνα – γράμματα τη δυνατότητα της να διοικεί», συμπλήρωνε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το αντάρτικο θα έχει στο εξής χιακή προέλευση. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ