26.4.2023 13:12

Πολύδωρος Λαμπρινούδης- «Ο υπεύθυνος της καθυστέρησης του Φράγματος έρχεται να το εγκαινιάσει»- Βίντεο

Στο πολύπαθο έργο του Φράγματος Κόρης Γεφύρι, με αφορμή τα εγκαίνια το μεσημέρι της Πέμπτης, αναφέρθηκε μέσα από δηλώσεις του στον «Π» ο πρώην Νομάρχης και Δήμαρχος Χίου Πολύδωρος Λαμπρινούδης.

Στις δηλώσεις του, ο κ. Λαμπρινούδης, εστίασε στο γεγονός της μακροχρόνιας καθυστέρησης του έργου, στον Γ.Γ. του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαγιαννίδη, που το 2005 αποφάσισε να αλλάξει τον φορέα του έργου, παίρνοντας την εποπτεία από την τότε Νομαρχία και μεταφέροντάς την απευθείας στο Υπουργείο Γεωργίας.

Αυτή η κίνηση του κ. Παπαγιαννίδη, εξήγησε ο κ. Λαμπρινούδης, είχε σαν αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας χάος σχετικά με το έργο μέσα από συμπληρωματικά έργα, συμβάσεις και επιπλέον χρήματα, για τα οποία, όπως είπε, δεν υπάρχει μέχρι σήμερα καμία απάντηση.

Παράλληλα κατέθεσε την άποψη ότι, τα εγκαίνια θα έπρεπε να εκτελεστούν όταν το έργο θα ήταν πλήρως λειτουργικό και το φράγμα γεμάτο με νερό και έτοιμα τα δίκτυα άρδευσης αλλά και ύδρευσης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ