5.5.2022 20:23

Πληρωμένη απάντηση Μουτζούρη σε όσους τον «χτυπούν» μέσω της συζύγου του

Σε έντονο ύφος και με ξεκάθαρη απάντηση για τον τρόπο διοίκησης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου αλλά και του ρόλου της συζύγου του Δήμητρας, απαντά ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης.

Στην ανακοίνωσή του- με αφορμή την παρέμβαση του Γιάννη Σπιλάνη- σημειώνει:

Ευχαριστώ τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Σπιλάνη, ανεξάρτητα από το γνωστό του ύφος, για το ότι :

  1. Ως μόνο μειονέκτημα του Περιφερειάρχη και της Περιφερειακής Αρχής αναγνωρίζει  την μη άσκηση Κυβερνητικών Αρμοδιοτήτων.  Όντως η Περιφερειακή Αρχή ασχολείται με τα του οίκου της, δηλαδή τις αρμοδιότητες της και τα προβλήματα των πολιτών, τα οποία προσπαθεί και τις περισσότερες φορές επιλύει. Είναι αυτά που κ. Σπιλάνης εκτιμά ως "πελατειακές σχέσεις''.  Η Περιφερειακή Αρχή δεν αρέσκεται στην επαναστατική γυμναστική. Διεκδικεί θεσμικά την επίλυση χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν τον τόπο, χωρίς κραυγές εντυπωσιασμού. Είμαστε των έργων και το έχουμε αποδείξει, με αύξηση της απορροφητικότητας Ευρωπαϊκών πόρων κατά 40%, με δρομολόγηση μελετών κ.λ.π.
  2.  Αναγνωρίζει, εμμέσως πλην σαφώς, τις υπηρεσίες που αφιλοκερδώς προσφέρει η σύζυγος μου όπου μπορεί, χωρίς θεσμικό ρόλο, με δικά της έξοδα μετακινήσεως και διαμονής σε όλα τα νησιά,  βοηθώντας την Περιφερειακή μας Αρχή , για την  μεγαλύτερη προβολή των νησιών μας με την διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων, φιλοξενίας κ.λ.π.. Φυσικά δεν έχω την απαίτηση από το επίπεδο του  κ. Σπιλάνη να κατανοήσει ότι κάποιες σύζυγοι,  νοιάζονται για τα ενδιαφέροντα του συζύγου τους, τον υποστηρίζουν και τον στηρίζουν. Αυτά αποτελούν αξίες  του κάθε ζεύγους, το οποίο το ίδιο τις καθορίζει.

Ως προς τις συκοφαντικές του  καταγγελίες περί διασπαθίσεως, ημετέρων κ.λ.π τον προτρέπουμε, εάν έχει στοιχεία, να απευθυνθεί στον Εισαγγελέα, ειδάλλως είναι ένας κοινός συκοφάντης, σε αγαστή συνεργασία με όσους ξεκίνησαν την εργολαβία των συκοφαντιών.

 Η αγάπη των πολιτών και η εκτίμηση που καθημερινά εκφράζεται με όλους τους τρόπους προς την Περιφερειακή Αρχή είναι ασπίδα μας για κάθε λασπολόγο.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ