16.1.2019 7:31

Φτου ξελευθερία για όλους!

Το δημοσίευμα του «π» για τις αρνήσεις των συμβούλων του Μ. Βουρνού να τον ακολουθήσουν σε μια νέα εκλογική αναμέτρηση ευνόησε τις ομολογίες, οι οποίες έρχονται με το ρυθμό της βροχής. Έπειτα από το Δημ. Καράλη ήταν η σειρά του Ιακ. Αμύγδαλου, έτερου συνδημιουργού της «Πρωτοβουλίας», να δημοσιοποιήσει την απόφαση του να μην είναι ξανά υποψήφιος. Εκείνος επικαλέστηκε τις βάρβαρες ώρες εργασίας και τις οικογενειακές υποχρεώσεις, δεδομένα φυσικά που υπήρχαν στον ημερήσιο προγραμματισμό του και πριν την ανάμειξη του με την Αυτοδιοίκηση ή σε κάθε περίπτωση όφειλε να τα γνωρίζει.

Σε ανακοίνωση του ισχυρίζεται ότι παρήχθη έργο από τη δημοτική αρχή, το οποίο θα γίνει αντιληπτό σε λίγα χρόνια…

«Όταν η καθημερινή σου εργασία, απαιτεί να ξεκινάς την ημέρα σου λίγες ώρες μετά το τέλος των δημοτικών συμβουλίων είναι αδύνατον να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις του Δημοτικού Συμβούλου, όσο και αν το θέλεις. 
Και όταν καταφέρνεις να ξεκλέψεις λίγο χρόνο από την εργασία σου, οι "υποχρεώσεις" να φτιάξεις puzzle, να παίξεις με nerf, lego και playmobil είναι πάρα πολλές.
Οι παραπάνω λόγοι δεν μου επιτρέπουν την ενασχόληση μου εκ νέου με τον Δήμο. Η στήριξη μου στον Δήμαρχο Μ. Βουρνού είναι δεδομένη. Τα τελευταία χρόνια (όσο δύσκολα και αν ήταν λόγω του συνδυασμού οικονομικής κρίσης και μεταναστευτικού) πολλά πράγματα στον Δήμο μπήκαν σε μια τάξη. Κάποια άλλα μπήκαν σε μια σειρά. Η προσαρμογή στα νέα οικονομικά δεδομένα, όσο δύσκολη και αν ήταν, έγινε. Δυστυχώς πολύ λίγα είναι αυτά που φαίνονται. Τα περισσότερα θα φανούν σε λίγα χρόνια, όταν οι σημερινές μελέτες θα γίνουν έργα.»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ