Αυτοδιοίκηση

27/9/17 13:53

τελ. ενημ.: 27/9/17 13:53

Πάρτε επιτέλους πρωτοβουλία Σεβασμιώτατε...

Κάποια θέματα δεν είναι για παιχνίδι. Πάνω από ένα χρόνο ο Δήμος διαπραγματεύεται με τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βροντάδου την πολυετή εκμίσθωση του κέντρου της Δασκαλόπετρας για τη μετατροπή του σε Κέντρο Ομηρικής Προβολής. Όταν ζητήθηκε η παρέμβαση του Σεβασμιωτάτου, ένιψε τα χείρας του με το κλασικό επιχείρημα ότι δεν αναμειγνύεται σε υποθέσεις Εκκλησιαστικών Συμβουλίων.

Οι διαπραγματεύσεις κατέληξαν σε ποσό ενοικίου της τάξης των 1.000 ευρώ κι όταν ήρθε η ώρα να πέσουν οι υπογραφές η απαίτηση ... φούσκωσε. Ομόφωνα εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων αποδέχτηκαν το ... ιερό καπέλο και έκτοτε κατάληξη δεν υπάρχει.

Είναι προφανές ότι η Εκκλησία δεν έχει τη διαχειριστική ικανότητα ενός τόσο απαιτητικού χώρου. Δεν είναι αυτός ο ρόλος της. Ο Δήμος επιμένει πρόωρα για την εκμίσθωση, συνάμα όμως πρέπει να τρέξει τις διαδικασίες για να μην γράφει ... το κοντέρ για ένα ακίνητο το οποίο δεν θα αξιοποιείται. Η βούληση φανερώνει ότι πιστεύει στην αξιοποίηση του χώρου και τη σύνδεση του με την ταυτότητα του νησιού. Ο επιταχυντής χρειάζεται να λειτουργήσει κι εκείνος ακούει στο όνομα Μάρκος. Εφόσον ο Δέσποτας συμμερίζεται το στόχο, οι λεπτομέρειες είναι υπόθεση μισής ώρας. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση