10.9.2019 10:41

Παραμένουν χωρίς άδεια οι «Νερομπογιές και Νότες» παρά τις διαβεβαιώσεις

Υπομονή συνιστά η ΔΗΚΕΧ στους γονείς

Όταν πριν 10 ημέρες ο πρώην Δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς μαζί με τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΧ Κλέαρχο Χρύση, έκοβαν την κορδέλα στον μη αδειοδοτημένο παιδικό σταθμό «Νερομπογιές και Νότες», διαβεβαίωναν ότι θα διαψευστούν όσοι γράφουν για αδειοδοτήσεις (δηλαδή ο «π») και ότι ο Παιδικός Σταθμός θα λειτουργήσει στην ώρα του.

Από την αρχή βέβαια ο «π» είχε κρούσει καμπανάκι, κάνοντας λόγο για επικοινωνιακό πυροτέχνημα αφού ανεξάρτητα από τα οφέλη της δημιουργίας ενός παιδικού σταθμου- η αναγκαιότητα του οποίου ουδέποτε αμφισβητήθηκε- είναι αδιανόητο να κόβεις κορδέλες σε ένα ημιτελές έργο προκειμένου να προλάβεις και τυπικά την αλλαγή δημάρχου.

Η πραγματικότητα, έρχεται δυστυχώς να επιβεβαιώσει όσα ανέφερε ο «π», αφού ο νέος παιδικός σταθμός έπρεπε να λειτουργήσει αυτή την εβδομάδα, όμως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με την Διευθύντρια του Παιδικού Σταθμού «Νερομπογιές και Νότες», είναι ακόμη σε εξέλιξη οι απαιτούμενες εργασίες προκειμένου ο σταθμός να λάβει την απαιτούμενη αδειοδότηση, κάτι που ίσως γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Στις ερωτήσεις μάλιστα των γονέων, η διοίκηση της ΔΗΚΕΧ συνιστά υπομονή. Τι και αν σχολική χρονιά έχει ξεκινήσει…

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ