4.9.2019 18:25

Π. Καλογεράκης: «Δεν σταματούν οι Live μεταδόσεις του Δ.Σ.»

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ξεκαθαρίζει τη στάση του λέγοντας ότι ουδέποτε έγινε συζήτηση για κατάργηση των μεταδόσεων

Κατηγορηματικά αντίθετος με οποιαδήποτε συζήτηση που οδηγεί στην κατάργηση των ζωντανών μεταδόσεων του Δημοτικού Συμβουλίου είναι ο πρόεδρος του Σώματος Παύλος Καλογεράκης, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Μιλώντας στον «π», ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για ένα θέμα που αφορά κυρίως τον ίδιο και για το οποίο ενημερώθηκε από τις ανακοινώσεις των παρατάξεων διαδικτυακά.

«Ούτε ο Δήμαρχος, ούτε κανένας άλλος υπηρεσιακός παράγοντας μου έχει θέσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Άρα για εμένα δεν υφίσταται καμία τέτοια συζήτηση. Επιπρόσθετα είμαι κατηγορηματικά αντίθετος γιατί θεωρώ ότι από την κατάργηση των μεταδόσεων δεν προκύπτει κάποιο όφελος είτε για τον Δήμο, είτε για τους δημότες», εξήγησε.

Επίσημη ανακοίνωση και από τον Δήμο

Στον απόηχο των δηλώσεων ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Δήμου που σημειώνει τα εξής:

Με έκπληξη παρακολουθούμε το μπαράζ δημοσιευμάτων και ανακοινώσεων  παραπληροφόρησης που κυκλοφορούν και επικαλούνται ειλημμένη απόφαση του Δημάρχου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, αναφορικά με κατάργηση των ζωντανών αναμεταδόσεων των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Επειδή λοιπόν, ουδέν ψευδέστερον τούτου,  συνιστούμε την ψυχραιμία ως απάντηση σε όσους θέλουν να αντιπολιτευθούν το Δήμαρχο, πριν ακόμα ξεκινήσει το έργο του, ζητώντας συγχρόνως σεβασμό και υπομονή. Εξάλλου, τούτο το θέμα αφορά κυρίως τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ