31.3.2017 17:01

Ομόφωνη στήριξη των Μ. Σκούφαλου και Γ. Αμπαζή

Τη Δευτέρα στα Δικαστήρια η συνέχεια της διαμάχης με χιώτικη ΚΟΙΝΣΕΠ

Την ομόφωνη στήριξή τους στον επικεφαλής της ΛΑ.Σ. Μάρκο Σκούφαλο και στον Πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ, για τη δίωξη του ασκείται σε βάρος τους από ιδιοκτήτη χιώτικης ιστοσελίδας και ταυτόχρονα εκπρόσωπο Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης, εξέφρασαν με ψήφισμα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου.

Το ψήφισμα έχει ως ακολούθως:

« Το Δ.Σ. του δήμου Χίου συμπαραστέκεται στο συνάδελφο Μάρκο Σκούφαλο, επικεφαλή της Λαϊκής Συσπείρωσης Δ. Χίου, που διώκεται από τον πρώην ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας Chiospressκαι εκπροσώπου της ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΚΜΗ, καθώς  και στο Γιώργη Αμπαζή, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χίου στο Β. Αιγαίο με τη ΛΑΣ και μέλους του ΔΣ της ΔΗΚΕΧ.

Ύστερα από σειρά καταγγελιών και μηνύσεων ο συγκεκριμένος, διασύρει τα τελευταία χρόνιατα ως άνω αυτοδιοικητικά στελέχη προσπαθώντας να πλήξει το κύρος τους στη χιακή κοινωνία.

Το ίδιο έχει συμβεί και με αρκετά μέλη του νυν δημοτικού συμβουλίου.

Οι Μάρκος Σκούφαλος και Γιώργης Αμπαζής δεν διώκονται για  κοινά  ποινικά αδικήματα, για προσωπικούς ή άλλους λόγους, αλλά για την πολιτική τους άποψη και στάση.

Οι απόπειρες τρομοκράτησης δημοτικών συμβούλων υπηρετούντων ή υποψηφίων και γενικότερα η ποινικοποίηση της  πολιτικής ζωής του τόπου, μάς βρίσκει κάθετα αντίθετους.»

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ