4.9.2019 14:15

Οι Χιώτες δημοσιογράφοι ζητούν να μην καταργηθούν οι Live μεταδόσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

Επιστολή προς τον Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη αλλά και προς τους επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων προκειμένου να μην καταργηθούν οι ζωντανές μεταδόσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αναλυτικά:

Κύριε δήμαρχε,

Πληροφορηθήκαμε ότι αποτελεί ειλημμένη απόφασή σας να καταργηθεί η ζωντανή μετάδοση (live) των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Χίου.

Οφείλουμε εν προκειμένω να σημειώσουμε ότι η ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων, κάτι που υλοποιήθηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, αποτελούσε επιτακτικό αίτημα και των δημοσιογράφων της Χίου, καθότι δεν είναι πάντοτε ευχερές, λόγω πολλαπλών επαγγελματικών υποχρεώσεων, να παρακολουθούμε με την φυσική παρουσία μας τις πολύωρες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Πιστεύουμε δε ότι η ζωντανή μετάδοση των δημόσιων – τονίζουμε – συνεδριάσεων του Δ.Σ., πέραν της διευκόλυνσης του έργου μας, συμβάλλει σημαντικά στην ενημέρωση των πολιτών, στην διαφάνεια και στην δημοκρατία.

Με την παρούσα επιστολή μας, σας εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας και δηλώνουμε την κατηγορηματική μας αντίθεση στην απόφαση αυτή, την οποία και σας καλούμε να ανακαλέσετε.

Με εκτίμηση

Κώστας Γιαννάρας

Μικές Γιαννάρας

Κλαίρη Κάβουρα

Αγγελική Κωνσταντίνου

Χρύσα Μαργαρίτη

Κυριακή Μαυριάνου

Γιώργος Παγούδης

Θοδωρής Πυλιώτης

Γιάννης Στεβής

Παντελής Φύκαρης

Χριστίνα Ψυλλή

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ