23.8.2019 14:11

«Οι δημοτικές παρατάξεις να αποδείξουν στην πράξη τη συνεργασία»

Ειδικό Δημοτικό Συμβούλιο για την αποτύπωση της κατάστασης η πρώτη κίνηση του Σταμάτη Κάρμαντζη

Τους λόγους για τους οποίους τελικά επέλεξε στελέχη μόνο του συνδυασμού του για τη διοίκηση του Δήμου Χίου, εξήγησε μιλώντας στο politischios.gr ο νέος Δήμαρχος Σταμάτης Κάρμαντζης, σημειώνοντας ότι πρότεινε σε δύο δημοτικές παρατάξεις θέσεις ευθύνης, τις οποίες όμως δεν αποδέχθηκαν.

Παρόλα αυτά, όπως είπε, η νέα τροπολογία της Ν.Δ. δίνει στη δημοτική αρχή τα 3/5 των θέσεων στα Δ.Σ. νομικών προσώπων κι εταιρειών του Δήμου καθώς και στην Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας ζωής.

«Στόχος μας είναι να παλέψουμε για την επίλυση των προβλημάτων. Θα υπάρχει τακτική ενημέρωση και διαφάνεια ώστε οι Χιώτες να γνωρίζουν πως πορεύεται το καράβι του Δήμου Χίου. Όμως οι δημοτικές παρατάξεις θα πρέπει να αποδείξουν κι εντός του Δημοτικού Συμβουλίου ότι είναι έτοιμες να συνεργαστούν στην πράξη για την επίλυση των προβλημάτων και να μη μείνουν μόνο στα λόγια», εξήγησε.

Ειδικό θεματικό συμβούλιο

Αναφερόμενος στην κατάσταση που παραλαμβάνει από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή του Μανώλη Βουρνού, επεσήμανε ότι όλες οι υπηρεσίες αποτυπώνουν την υφιστάμενη κατάσταση στον Δήμο Χίου και στο προσεχές μέλλον θα υπάρξει Θεματικό Συμβούλιο που θα παρουσιαστούν αυτά τα αποτελέσματα με στόχο όπως είπε : «Ο Χιώτης να ξέρει από πού ξεκινάμε».

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ