21.3.2017 10:33

Οδική ασφάλεια και δύο «Γαλάζιες Σημαίες» οι πρώτοι στόχοι Καρασούλη

Ιεραρχημένο master plan των έργων που θέτει σε προτεραιότητα έχει καταρτίσει ο νέος αντιδήμαρχος Νίκος Καρασούλης και θα αρχίσει να το υλοποιεί αμέσως, στο κρίσιμο τομέα καθημερινότητας των δημοτικών ενοτήτων Χίου, Καμποχώρων και Αγ. Μηνά.                                  

Όσοι τον γνωρίζουν από την αντίστοιχη θητεία του στον πρώην Δήμο Αγ. Μηνά ξέρουν ότι είναι πολύ επίμονος, βάζει στόχους και δίνει σκληρές μάχες για να τους υλοποιήσει.                                   

Στο έργο θα τον βοηθήσουν δέκα υπάλληλοι και η υλικοτεχνική υποδομή που έχει θέσει στη διάθεση του η Τεχνική Υπηρεσία.

Γαλάζιες σημαίες

Με τη συνεργασία της Μονομετοχικής Εταιρείας έχει αναλάβει την οργάνωση των παραλιών που θα διεκδικήσουν φέτος τις Γαλάζιες Σημαίες.

Οι φάκελοι των υποψηφιοτήτων συντάσσονται και θα κατατεθούν έως το τέλος Μαρτίου.                                                   

«Θα βοηθήσω τον Γ. Καραμανή στην οργάνωση τους και φέτος θα δείτε τη διαφορά. Πέρσι είχαν Γαλάζιες Σημαίες οι παραλίες του Ναυτικού  Ομίλου, του Καρφά, της Αγ. Παρασκευής, της Αγ. Φωτεινής και θα διεκδικήσουμε την προσθήκη της Κώμης και του Λιθίου», τονίζει.

Οδική ασφάλεια

Η οδική ασφάλεια είναι κυρίαρχο θέμα και μέλημα για τον νέο αντιδήμαρχο, γι’ αυτό θα αντικαταστήσει ή θα επισκευάσει τα προστατευτικά στηθαία σε αρκετούς  δρόμους. Προτεραιότητα δίνει στην παραλιακή οδό της Αγ. Παρασκευής Καστέλου, στην Αγ. Μαρίνα Βροντάδου και στην παραλία της Αγ. Φωτεινής Νεχωρίου.

«Υπάρχει η υποδομή. Θέλω ανθρώπους να τρέχουν, θα είμαστε μέσα στο δρόμο και θα ασχολούμαστε με ό,τι αφορά την καθημερινότητα» δηλώνει στον «π» για το πλέγμα των αρμοδιοτήτων του.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ