21.9.2018 12:58

Ο φιλάνθρωπος αντιδήμαρχος θα συνεχίζει να μοιράζει «κόλλυβα» αγνώστου προελεύσεως !

Κανένα από τα υποβληθέντα ερωτήματα του «π» για την προέλευση όσων ειδών μεταφέρει σε πολύτεκνους και τρίτεκνους σχεδόν καθημερινά ο αντιδήμαρχος Ηλεκτροφωτισμού δεν απαντά στην πρώτη του αντίδραση ο κ. Γιώργος Καραμανής μετά την αποκάλυψη του σημερινού έντυπου «π».

Η απάντηση στο fb…

Αντί επίσημης απάντησης, που θα δεσμεύει και τη δημοτική αρχή και το δήμαρχο προσωπικά, καθώς ο αντιδήμαρχος του τον έχει χαρακτηρίσει γνώστη των πράξεων του, ο κ. Καραμανής αντέδρασε με τον χαρακτηριστικό τρόπο του. Μια ανάρτηση στο fb χωρίς κουβέντα για την ταμπακιέρα.

«Αφού οι… “έγκυροι” μας φλόμωσαν εδώ κ χρόνια με τις “αλήθειες” τους, μέσα στον πανικό τους για να μας διαβάλλουν, ποινικοποιούν πλέον την υποστήριξη στο συνάνθρωπό μας, στις τρίτεκνες, στις πολύτεκνες οικογένειες και γενικότερα στις ευπαθείς ομάδες του νησιού μας.

Ξεκαθαρίζω ότι για μένα η υποστήριξη στο συνάνθρωπο δεν αποτελεί αντικείμενο αρμοδιοτήτων και θα συνεχίσω να την προσφέρω όσο έχω τη δυνατότητα και όπου απαιτείται. Κατανοώ ότι έρχονται εκλογές και έχουν πάρει θέση, όμως υπάρχουν και όρια…», αναφέρει.

Μιλά για ποινικοποίηση…

Πιθανά ο κ. Καραμανής να πιστεύει ότι μπορεί να διατηρήσει ως επτασφράγιστο μυστικό την προέλευση των ειδών που τον κάνουν να εμφανίζεται γαλαντόμος. Το να αναφέρεται όμως σε προσπάθεια ποινικοποίησης από τον «π» της αγαθοεργίας του, όταν ο ίδιος έχει μηνύσει τον «π», αυτό πια ας το κρίνει ο καθένας…

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ