16.3.2017 20:29

Νέος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου ο Αντώνης Κέφης

Ενστάσεις από τον Πολύδωρο Λαμπρινούδη για την ανανέωση της θητείας του Παντελή Καμπούρη στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου

Ανακοινώθηκαν στις 8 το απόγευμα της Πέμπτης στο Δημοτικό Συμβούλιο Χίου, τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Χίου. Μέχρι την τελευταία στιγμή το όνομα του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό μέχρι που ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι τη θέση του προέδρου θα αναλάβει ο πρώην υπάλληλος του Λιμενικού Ταμείου Αντώνης Κέφης, με αναπληρωτή τον Αλέξη Καρίβαλη και αντιπρόεδρο τον Γιώργο Ζώα.

Ενστάσεις για το Νομικό Πρόσωπο

Ενστάσεις για την επιλογή του Παντελή Καμπούρη στο Ν.Π.Δ.Δ. κατέθεσε ο Π. Λαμπρινούδης, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίζει για όλη την 5ετία ένα άτομο που δεν έχει εκλεγεί αλλά είναι ένας απλός πολίτης. Τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου υπερασπίστηκε ο Μανώλης Βουρνούς λέγοντας ότι η επιλογή του Π. Καμπούρη έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες και στις προκλήσεις του Νομικού Προσώπου.

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι αντιπρόεδρος στο Νομικό Πρόσωπο αναλαμβάνει η Βιβή Ποταμούση και αντιπρόεδρος στο Ομήρειο ο Δημήτρης Καράλης. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ